Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

VIKTIGT MEDDELANDE! Just nu har vi tekniska problem med vår webbshop.

Om du vill beställa produkter som visas som "UTGÅTT" hänvisar dig till vår kundtjänst 0479-19900 eller kundtjanst@lekolar.se. Vi ber om ursäkt och hoppas att problemet snart ska vara åtgärdat.

Om Lekolar

 

Lekolar utvecklar lärande miljöer för skola, förskola och fritidshem

David Persson, Vd Lekolar

”Vi vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar.” Så sammanfattar vi på Lekolar vårt erbjudande till dig som arbetar inom skola och förskola.

Med mer än 20 000 produkter är Lekolars sortiment marknadens bredaste. Varje produkt är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav du har rätt att ställa.

Varje produkt är också noggrant granskad, testad och jämförd med andra alternativ. Vi ger oss inte när det gäller kvalitet, säkerhet och pris.

 

 

Våra löften till dig

Våra produkter ska hjälpa till att utveckla en positiv och lärande verksamhet.

  • Vi sätter barn och ungdomar i centrum när vi utvecklar vårt sortiment.  
  • Förståelsen för lärarens vardagssituation är viktig för oss – därför har vi pedagogiskt utbildad personal inom flera områden.  
  • Vi har ett av marknadens allra största sortiment.
  • Vi utgår alltid från skolans och förskolans värld när vi bygger vårt sortiment.
  • Vi har mängder av ledande och välkända kvalitetsmärken för barn och ungdomar.
  • Vi är miljö- och kvalitetscertifierade.

Hör gärna av dig

Har du synpunkter? Hör gärna dig. Då hjälper du oss att hitta ännu bättre produkter och att förbättra vår service!
Tel växel +46 479 199 00

Med vänlig hälsning
David Persson, VD

Fakta om Lekolar

Många känner oss sedan gammalt genom BRIO AB. 2004 köpte Lekolar AB det bolagiserade affärsområdet BRIO Educational med den uttalade ambitionen att utveckla verksamheten. Lekolar ägdes då av en fond inom Procuritas. Som svar på de krav kommunerna ställer på inköp har vår verksamhet ökat kraftigt. I dag är vi marknadsledare i hela Norden på pedagogiska hjälpmedel, leksaker, inredning och förbrukningsartiklar till skolor och förskolor. I gruppen ingår numera danska Rabo, finska Printel samt Sundo skolmöbler. Vi finns i Norge, Danmark, Finland och Sverige. Vi har 300 medarbetare och omsätter cirka 1 miljard kronor.

Sedan februari 2017 ägs Lekolar av Nalka.

 

Kort om våra ägare Nalka

Nalka (www.nalka.com) investerar i nordiska rörelsedrivande bolag där vi som engagerad ägare kan stärka bolagens konkurrenskraft samt bidra till dess utveckling. Innehavshorisonten är långsiktig utan begränsningar i tiden.

Nalka ägs av Interogo Holding (www.interogoholding.com).

Kontaktperson för Nalka är Johan Hesser, tel nr: +46 (0)8 551 176 80, info@nalka.com

Kort om Lekolar Danmark A/S

I Danmark är vi marknadsledande leverantör av pedagogiskt hjälpmedel, möbler, leksaker och förbrukningsartiklar till skolor och förskolor. 

Kort om Finland och Lekolar

I Finland heter vårt bolag Lekolar-Printel OY. Lekolar är marknadsledande leverantör till de finska skolorna och har ett sortiment som täcker in hela skolans behov. Vi är också en betydande leverantör till de finska förskolorna.

Kort om vår verksamhet i Norge

I Norge finns vi sedan länge genom Lekolar AS som är marknadsledande leverantör av pedagogiska hjälpmedel, möbler, lek och förbrukning till de norska förskolorna. Vi har genom att representera det finska märket Lappset en betydande verksamhet som leverantör av utelekplatser.

Sedan februari 2007 äger Lekolar också Haaland och Hamre AS som är ledande leverantör av möbler till de norska skolorna.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.