Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

VIKTIGT MEDDELANDE! Just nu har vi stora problem med vår telefonväxel.

Du når oss på vårt extrainsatta telefonnummer 0768-92 30 10 eller kundtjanst@lekolar.se Vi ber om ursäkt och hoppas att problemet snart ska vara åtgärdat.

Miljö

Miljö

Lekolars miljöpolicy

Vi har arbetat med miljörelaterade frågor under många år. Våra produkter används av de viktigaste människorna i världen, barnen och vi har bestämt oss för att vara med och bidra till att ta ansvar för kommande generationers miljö.

Vår affärsidé bygger på att tillhandahålla de produkter förskolor och skolor behöver för att utveckla sina lärande miljöer. Ett långsiktigt miljötänkande med miljöanpassade processer och rutiner har en viktig roll i de lärande miljöerna.

Därför skall Lekolar:

  • Beakta miljöaspekten i all sin verksamhet.

  • Verka för en ekologisk hållbar utveckling genom att vidta ekonomiskt rimliga åtgärder för att begränsa företagets miljöpåverkan och genom förebyggande åtgärder minska riskerna för föroreningar.

  • Se lagar och förordningar som minimikrav, vilka skall överträffas.

  • Betrakta miljöarbetet som en kontinuerlig process, vilket innebär att miljöarbetet skall vara en ständig förbättringsprocess.

  • Utifrån denna policy utforma ett handlingsprogram som skall revideras kontinuerligt för att anpassas till rådande omständigheter och nya erfarenheter inom miljöområdet.

PDF med Lekolars miljöpolicy >>

ISO 14001 certifikat >>

ISO 9001 certifikat >>

 

Följ oss i sociala medier!