Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a tekniska problem visas inga priser i webbshoppen för tillfället. Vi arbetar med att komma till rätta med detta och hänvisar till kundtjanst@lekolar.se, 0479-19900 under tiden.

 

Lekolar är stolt samarbetspartner till Friends arbete mot mobbning

60 000 barn och unga utsätts för mobbning varje år. Det är 1-2 elever i varje klass. Friends är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar förebyggande mot mobbning genom utbildning i skolor, förskolor och idrottsföreningar. Varje år möter och utbildar Friends drygt 46 000 lärare, föräldrar och barn kring hur de kan förebygga mobbning.

Friends vision är ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet.

 

Friends har släppt sin första webbutbildning
- en e-simulering för vårdnadshavare

För att kunna förebygga mobbning är det viktigt att alla vuxna är delaktiga. I Friends utbildningar ligger fokus på just vuxna men oftast är det vårdnadshavarna som är svårast att nå. Därför har Friends nu tagit fram en e-simulering om barns trygghet som vårdnadshavarna kan gå när det passar dem bäst.

Syftet med utbildningen är att ge vårdnadshavare bättre möjligheter att ge stöd åt sina barn. Den bygger på de vanligaste frågorna Friends rådgivning får från vårdnadshavare över hela Sverige och erbjuder kunskap kring de lagar som reglerar barns och ungas rätt till trygghet i skolan.

- Alla vuxna omkring barnen spelar en viktig roll i att förebygga mobbning och ju fler vårdnadshavare med kunskap det finns, desto bättre chanser att förebygga mobbning och diskriminering, säger Olle Cox, ansvarig för Friends digitala arbete.

Vi på Lekolar är oerhört stolta över att kunna bidra i kampen mot mobbning genom att stödja Friends arbete. Vi delar Friends vision om att alla barn ska få växa upp i ett tryggt och jämlikt samhälle.

 

 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.