Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

NYHET! Interaktiv lek

Lekolar interaktiv lekplats Yalp

Interaktiv lek

Världen är i ständig förändring. Dagens unga är storanvändare av smarttelefoner, surfplattor och TV-spel. Tiden man använder utomhus blir mindre och mindre. 

Interaktiv lek mixar TV-spelens upplevelse med de positiva sidorna av att vara i rörelse utomhus. Vi får det bästa av två världar. Interaktiv lek handlar om att ha kul samtidigt som man använder kroppen och lär sig nya saker. 

Fysisk aktivitet är inte bara viktig för den motoriska utvecklingen, den hjälper också inlärningen. Att leka och lära tillsammans hjälper barn och unga vuxna att utveckla sina sociala färdigheter. Den interaktiva leken kan anpassas till alla åldersgrupper, den är tillgänglig för alla och den kan utvecklas hela tiden.

 

Ladda ner PDF "How Interactive Play Contributes to a Healthy Lifestyle" >>

 

Lekolars interaktiva lösningar

Tillsammans med Yalp kan vi erbjuda flera olika varianter av interaktiv lek, alla med sina egna unika egenskaper.
Men en sak har de gemensamt, de skapar alla rörelse- och spelglädje för alla med bara ett knapptryck!


Våra interaktiva lösningar:

 

Memo
Fysisk aktivitet, lärande och social interaktion.
Memo handlar om att ha kul samtidigt som man lär sig saker. Här kan man välja mellan spel som har fokus på rörelse och lek, eller mer lärande matematik och ”memory” spel som utmanar hjärnan.

Läs mer >>

 

Sutu
Sutu är en interaktiv “vägg” med tryckkänsliga paneler för olika sporter. Sutu kommunicerar med både ljud och ljus, i tillägg finns en inbyggd radar som kan mäta hastigheten på dina skott. Sutu kan fungera både som en interaktiv bollvägg för fotbollsträning och en underhållningsmaskin med många olika spel för en till flera spelare. Panelerna reagerar på alla typer bollar och till och med beröring med handen. Här sätter bara fantasin gränser!

Läs mer >>

 

Sona
Sona är en musikbåge som uppmanar till dans och rörelse. Grunden är musiken som kombineras med olika uppmaningar. Sona har en inbyggd kamera som registrerar och mäter rörelse, det gör det möjligt att skapa många olika typer spel. Spelen omfattar allt från ”dance battle” där den som dansar mest vinner till matematik där det gäller att placera sig på det riktiga svaret.

Läs mer >>

 

Fono
Framgångsrika svenska artister som Avicii och Swedish House Mafia har haft en positiv effekt på ungdomars intresse för att skapa musik. Med Fono kan man spela sin musik för en större publik. Fono är något så unikt som ett utomhus DJ bord där källan till musiken är mobiltelefonen. Fono har de funktioner som man känner igen från andra DJ bord, så det är bara att spela, mixa och dela sin egen musik. Fono blir snabbt en social mötesplats i t ex skolgården och står för bakgrundsmusiken till många andra aktiviteter.

Läs mer >>

 

Kontakt
För mer information och förslag till lösningar med interaktiv lek är du välkommen att kontakta oss på e-post utelek@lekolar.se eller telefon 0479 – 19941.
Du kan också kontakta vår specialist Fredrik Högberg direkt på +47 48 28 70 73 eller e-post fredrik.hogberg@lekolar.com

Lekolar Fredrik Högberg
Fredrik Högberg

 

Följ oss i sociala medier!