Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a uppdatering av vår webbmiljö kan webbshoppens prestanda, lagersaldo och våra leveranstider påverkas under perioden 9-15 april. Vi ber om överseende och hänvisar till kundtjanst@lekolar.se, 0479-19900 vid frågor.

Viktigt meddelande

Designa rum för lärande

Diskussionerna går varma om hur lärmiljöer ska utformas och inredas för att passa dagens syn på lärande. Gemensamt för de nya lärmiljöerna är att de ska fungera för många olika sätt att lära och lära ut.

Under sina uppskattade föreläsningar och workshops presenterar Frida Brismar Pålsson, specialist i lärmiljöer, internationell forskning kring nya lärmiljöer och berättar om en ny spännande forskningsstudie. Forskningsstudien är initierad av Lekolar och undersöker sambandet mellan inredning och effekten på lärande.

På Frida Brismar Pålssons workshops får deltagarna att få se i fysisk modell hur ett klassrum med olika lärsituationer fungerar ur pedagogisk synvinkel.

 

Lyssna på Frida Brismar Pålsson

Frida föreläser på konferensen "Framtidens skol- och förskolemiljöer 2019" i Stockholm i mars.
Datum: 27 mars 2019
Plats: Stockholm, IVA Konferenscenter
Rum: Wallenbergssalen

Anmälan >>

 

Frida Brismar Pålsson
Frida Brismar Pålsson, specialist i lärmiljöer och skolhusplanerare

 

På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Vi kan erbjuda ett stort sortiment för både skola och förskola - allt från elevmöbler och utemiljö till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.