Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

Viktigt meddelande

Viktigt meddelande

Kompetensutveckling inom IT, programmering och digitalisering!

Många förskollärare efterfrågar kompetensutveckling och stöd i hur våra programmeringsprodukter ska användas. Tack vare ett samarbete mellan Lekolar och grundarna av Matteklubben, Annika Faxander och Marie Eneqvist, kan vi nu erbjuda kompetensutveckling inom IT, programmering och digitalisering för förskolan.

Genom IT-klubben Förskola ökar vi de yngre barnens digitala kompetens på ett roligt och lekfullt sätt! Alla barn ska få upptäcka att IT och digitala verktyg är både viktigt, kul, kreativt och användbart.

 

Vårens workshops:

• 2019-03-07 Växjö klockan 13-16 - lokal meddelas längre fram

• 2019-03-13 Västeråsklockan 13-16 - lokal meddelas längre fram

• 2019-03-19 Boråsklockan 13-16 - lokal meddelas längre fram

• 2019-03-25 Helsingborgklockan 13-16 - lokal meddelas längre fram

 

Anmäl dig till Lekolar på kundtjanst@lekolar.se alternativt till info@matteklubben.se

Kostnad: 995 kr/person för workshop, lärarhandledning och fika. Materiallådan kostar 4 595 kr och beställs direkt hos Lekolar, kundtjanst@lekolar.se.

 

Varmt välkommen!

 

   

 

IT-klubben Förskola erbjuder workshop, material och lärarhandledning

Konceptet IT-klubben Förskola är framtaget av Annika Faxander och Marie Eneqvist som även har grundat Matteklubben - ett liknande upplägg med utbildning, materiallåda och lärarhandledning som idag finns på 300 skolor runtom i landet.

Camilla Askebäck Diaz och Patricia Diaz, två av Sveriges ledande lärare inom skolans digitalisering ansvarar tillsammans för det pedagogiska innehållet.

   

Annika Faxander och Marie Eneqvist håller i de uppskattade och inspirerande workshopparna. Efter  att ha deltagit i workshoppen kommer du att ha de verktyg du behöver gör att komma igång med programmering och användning av digitala verktyg i förskolan. 

Workshop, 3 timmar inklusive fikapaus

En praktisk workshop där man får prova övningarna själv. Vi går igenom vilken koppling de olika övningarna har till läroplanen vilket också står beskrivet i lärarhandledningen som varje deltagare får. 

 

Materiallåda med programmeringsmaterial 

Lådan innehåller allt som behövs för alla de övningar och aktiviteter som finns med i lärarhandledningen. Anpassad för en grupp på 6 barn där många av övningarna är gjorda så att barnen sitter två och två. Ingen uppstartstid. Ni kommer igång direkt. Materialet kan användas om och om igen, så låt IT-klubben bli en återkommande aktivitet på din förskola. Lådan kostar 4 595 kr och beställs genom kundtjänst@lekolar.se

(Endast deltagare i workshoppen kan beställa materiallådan.)

 

Lärarhandledning med tydlig koppling till förskolans läroplan

I lärarhandledningen finns färdiga upplägg för enkel och rolig programmering, animering, tipspromenad med QR-koder, appar för digitalt berättande och mycket mer.

Camilla Askebäck Diaz och Patricia Diaz, två av Sveriges ledande lärare inom skolans digitalisering, ansvarar tillsammans för det pedagogiska innehållet i lärarhandledningen. Lisa Wikström, som utsågs till Södertäljes bästa förskollärare 2018, har varit rådgivande till lärarhandledningen.

 

Camilla Askebäck Diaz och Patricia Diaz, två av Sveriges ledande lärare inom digitalisering, har tagit fram övningar och lärarhandledning. 

 

 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.