Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

Uppdatering av webbmiljö

P g a uppdatering av vår webbmiljö kan webbshoppens prestanda, lagersaldo och våra leveranstider påverkas under perioden 9-16 april. Vi ber om överseende och hänvisar till kundtjanst@lekolar.se, 0479-19900 vid frågor.

Enkel Nystart – ett paket med allt som behövs på en förskoleavdelning

Att starta en ny förskoleavdelning är ett stort projekt, roligt och fyllt av möjligheter.
Men det ställer höga krav på förmågan att se detaljer och samtidigt ha överblick – både över behov och kostnader. Då är det bra att ta hjälp av någon med erfarenhet. För visst vill du komma igång så snabbt som möjligt?

Vi har inrett förskolor i 30 år. Låt oss hjälpa dig!

Enkel Nystart är ett paket som Lekolar tagit fram i samarbete med ett antal förskolor. Deras synpunkter är vår garanti för att vi ständigt kan erbjuda utprovade och väl fungerande totallösningar för alla typer av förskoleverksamheter.

Vi har olika grundpaket som anpassas efter antal barn, verksamhetens åldersgrupp och dina särskilda önskemål. Du kan var trygg i vetskapen att vi levererar en komplett lösning som täcker alla områden från minsta gem till cyklar, bord och stolar – och allt i lagom mängd.

Alla lokaler har olika förutsättningar. Viktigt är att plats finns för de sju funktionerna; entré, äta & allrum, vila, omvårdnad, leka, skapa och personalrum & kontor. Vi har detaljerade listor med möbler och utmanande material som ni kan beställa av oss.

Hur går ni vidare?

1. Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se eller tel 0479-199 00.
2. Boka ett (gratis och förutsättningslöst) möte med din säljare.
3. Vi kommer till er med paketförslag på inredning, lek och förbrukningsmaterial som vi går igenom och diskuterar tills det är perfekt för er. 

 

Kostnadsfria inredningsförslag för skola och förskola

På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Här hittar du allt du behöver till både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.

Vår duktiga säljare hjälper dig gärna med inredningsförslag baserat på lokalerna och förutsättningarna på just din skola eller förskola.

Välkommen att kontakta oss!

 

Hitta din säljare >>

Kontakta kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se eller 0479-19900 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.