Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a driftstörningar hos vår telefonileverantör har vi problem med telefonmottagningen.

Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende. Välkommen att lägga din order via webbshoppen eller mejla din beställning till kundtjanst@lekolar.se

SKL Kommentus förlänger avtalet med Lekolar

I oktober 2018 tecknade SKL Kommentus Inköpscentral ett nytt ramavtal för möbler och inredning. Det nya avtalet ger Lekolar fortsatt förtroende som ramavtalsleverantör till landets skolor och förskolor anslutna till SKL Kommentus Inköpscentral.

Lekolar har mer än 40 års erfarenhet av inredning av skolor och förskolor och har en gedigen kunskap om den moderna pedagogikens krav på lärmiljöer. Företaget har under flera år fördjupat sig i internationell forskning om framtidens fysiska, sociala och pedagogiska lärmiljöer. Utifrån det har man skapat sitt koncept, som är baserat på sju olika lärsituationer och som direkt kan appliceras på både nya och gamla skolor och förskolor. Med hjälp av konceptet kan en och samma yta enkelt anpassas för flera olika lärsituationer.

I SKL Kommentus Inköpscentrals nya möbelavtal har miljö och hållbarhet stort fokus, vilket stämmer väl överens med Lekolars ambitiösa miljöarbete. Lekolar har arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor i många år och har en hel avdelning som arbetar dedikerat med miljö- och säkerhetsfrågor. Majoriteten av Lekolars produkter uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola. Det betyder att produkterna inte bara uppfyller bara EU-lagstiftning utan även de stränga krav som Giftfri förskola ställer.

SKL Kommentus

SKL Kommentus ägs av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) samt en majoritet av Sveriges kommuner. SKL Kommentus driver en nationell inköpscentral, SKL Kommentus Inköpscentral som tar fram och förvaltar en bred portfölj av ramavtal. Ramavtalet Möbler 2017 ersätter det tidigare avtalet Möbler 2013, som upphörde i augusti 2018.

Se dina avtalspriser direkt!

Logga in för att se vilka avtalspriser just din kommun har med Lekolar!

Stolar med extra snabb leveranstid

Förvaring med extra snabb leveranstid - OBS! I front björk

Skolbänkar med extra snabb leveranstid

Bord med extra snabb leveranstid

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.