Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a driftstörningar hos vår telefonileverantör har vi problem med telefonmottagningen.

Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende. Välkommen att lägga din order via webbshoppen eller mejla din beställning till kundtjanst@lekolar.se

Svanenmärkta madrasser för förskolan

Vilmadrassen en av de viktigaste produkterna att ställa höga krav på i förskolan. Barnen sover dagligen på vilmadrasserna och kan därmed riskera att exponeras för ämnen som kan vara skadliga. Vår vilmadrass Slumra är Svanencerifierad. 

Vilmadrass helt utan PVC. Mått: 140x55x7 cm. Blått fodral av 2-skiktsmaterial bestående av 49 % polyurethan och 51 % polyesterväv. Vattentät. Avtorkningsbar med våt trasa och maskintvätt i upp till 90 °C. Oeko-Tex och Svanenmärkt. 

Svanenmärkt skötbordsdyna helt utan PVC i kallskum med överdrag av polyuretan. Mått: L76xB78xH3 cm. Vattentät. Avtorkningsbar med våt trasa och maskintvätt i upp till 95 °C. Oeko-Tex och Svanenmärkt, licensnummer 3031 0084. 

 

 

Svanencertifierad + godkänd enligt kraven för Giftfri förskolaii

Att Svanencertifiera en produkt är en lång och gedigen process där alla ingående ämnen och material noga kontrolleras och värderas. Man tar hänsyn till hela processen - d v s materialval, produktion och destruktion. Inget lämnas åt slumpen, utan allt måste vara dokumenterat och testat för att klara verifieringsfasen.

Rent konkret betyder Svanenmärkningen att man har en garanti på att produkten uppfyller mycket högt ställda miljökrav och att den garanterat uppfyller kraven för Giftfri förskola. 

 

LÄS OCKSÅ

  Lekolars arbete för Giftfri förskola 
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.