Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig leveransinformation

Beställningar som läggs på vårt lek- och förbrukningssortiment från och med vecka 50 levereras ut vecka 2 2022. Beställningar från möbelsortimentet kan göras till och med vecka 51 för levereras innan årsskiftet. OBS! Gäller endast produkter som finns i lager. Välkommen att kontakta kundtjanst@lekolar.se för ev frågor.

Fixa Play - lekmöbler för barn i förskolan

Skapa lekfulla och inspirerande förskolemiljöer med lekmöblerna i vår serie Fixa Play lekmöbler. En bred serie lekmöbler för barn i förskolan, som inbjuder till allt från fantasifull rollek och motorisk fysisk aktivitet, till lugnare mer stilla stunder.

Fixa Play är formgivet under begreppet Holistisk design, vilket innebär att allt i en miljö hänger ihop. Fixa Plays visuella utseende, färger, material och mått är kopplat till vår populära serie Fixa Förvaring och även Flexi kapprumsinredning. Tillsammans skapar de ett sammanhängande uttryck i alla förskolans rum.

Upptäck alla delar av serien och bläddra i magasinet Fixa Play här nedanför.

Bläddra-digitalt-möbelfolder-förskola-2021.pngOm du vill att vi skickar ett fysiskt exemplar av foldern är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.