Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Struktur & effekter

Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Material
Årskurs
 • Förskola
 • Förskoleklass
 • Rensa filter
8 Produkter
 • Rund effektpensel i syntetiskt skinn

  Rund effektpensel i syntetiskt skinn

  Art.nr: 41640
  Rund effektpensel av stöppeltyp. Rynkad och flikig topp av syntetiskt sämskskinn. Kan användas för täckande stöppling eller fjäderlätta effekter. Bra för stänktekniker och marmorering. Toppens diameter 31 mm och höjd 35 mm. Rostfri skoning. Kort, knubbigt skaft i FSC-certifierat trä. Rengörs med vatten och eventuellt mild rengöring innan färgen torkat.
  158,00 kr
 • Grov strukturpensel, solfjäder

  Grov strukturpensel, solfjäder

  Art.nr: 41643
  Strukturpensel med solfjädersformad topp i grov syntetisk borst av piassava-typ. Den långa och tunna borsten ger fjäderlätta effekter och ytstrukturer. Passar både tjockare och tunnare färgtyper och strukturpastor. Kan också användas på våta lerytor. Passar vid pappersmarmorering. Den blå borsten mäter 21 mm i basen och höjd 115 mm. Svartlackad skoning av metall och runt skaft av FSC-certifierat trä. Rengör med vatten och eventuellt mild rengöring innan färg/material torkat.
  233,00 kr
 • Vattenpensel 3-pack

  Vattenpensel 3-pack

  Art.nr: 130596
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
  141,00 kr
 • Silikonpenslar 5-pack

  Silikonpenslar 5-pack

  Art.nr: 129706
  5 st/fp. Silikonpenslar med trähandtag. Verktyg i fem olika former lämpliga för t.ex. modellering, målning och teckning. Längd 18,5 cm.
  182,00 kr
 • Flat effektpensel i syntetiskt skinn

  Flat effektpensel i syntetiskt skinn

  Art.nr: 41639
  Effektpensel med topp av syntetiskt sämskskinn. Toppen är rynkad och flikig. Fungerar med de flesta färgtyper med väldigt varierade effekter. Kan ge fjäderlätta effekter på tunna färgtyper och sprida färgen ojämnt och spräckligt. Toppen mäter B50xH30 mm. Rostfri skoning. Moddlarskaft i FSC-certifierat trä. Rengörs med vatten och eventuellt mild rengöring innan färgen torkat.
  154,00 kr
 • Gummisken

  Gummisken

  Art.nr: 41637
  Drejsken med mjukt och skönt grepp. Verktyg för modellering vid drejning av keramik eller utstrykning och formning av andra mjuka skulpturala material. Rengör med vatten och eventuellt mild rengöring innan lera, färg eller fog torkat. Mått: 12x6x0,9 cm.
  123,00 kr
 • Silikonpensel, spetsig topp

  Silikonpensel, spetsig topp

  Art.nr: 41635
  Pensel eller strukturverktyg med taggad topp i silikon. Kan användas för att strukturera eller forma mer trögflytande färger. Passar akryl och olja eller färger blandade med strukturmedium. Kan också användas till lera. Mått: B50xH24 mm. Rostfri skoning. Lackat moddlarskaft i FSC-certifierat trä. Rengörs med vatten och mild rengöring innan färg eller lera torkat.
  208,00 kr
 • Färgskrapa 4-pack

  Färgskrapa 4-pack

  Art.nr: 137050
  4 st/fp. Färgglada skrapor med olika struktur, perfekta för att få fram olika mönster och effekter i färg eller sand. Ergonomiskt grepp. Mått: 15x7 cm. Av polypropylen.
  41,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.