Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

VIKTIGT MEDDELANDE! Just nu har vi stora problem med vår telefonväxel.

Du når oss på vårt extrainsatta telefonnummer 0768-92 30 10 eller kundtjanst@lekolar.se Vi ber om ursäkt och hoppas att problemet snart ska vara åtgärdat.

Bjursåsskolan

Projekt:
Bjursåsskolan i Falun

När Bjursåsskolans gamla och slitna högstadiedel skulle rivas och ersättas av en ny skolbyggnad fick Lekolar uppdraget att inreda alla elevnära miljöer. Den nya skolbyggnaden är på 2 600 kvadratmeter och har plats för 270 elever i årskurs 7-9. Skolans rektor Tim Guinane och hans arbetslag hade en önskan om att skapa en modern och trivsam skola anpassad efter dagens pedagogik.

 

Klassrum

För att skapa en lugn arbetsmiljö är klassrummen inredda med elevbord 12:38, som har bordsskivor med ljudabsorberande yta i linoleum och ljudabsorbent på undersidan. Det ger en väldigt bra ljuddämpande effekt

 

Entré

Skolans välkomnande entré med cafékänsla och trevliga sittgrupper. Här  bedrivs fritidsgård på kvällarna.

 

Uppehållsytor

Tack vare skolbyggnadens arkitektur och smarta inredningslösningar finns det inga outnyttjade ytor på skolan. Alla korridorer och uppehållsrum är inredda med väl genomtänkta lösningar och överallt finns trevliga miljöer där eleverna kan sitta i grupper och arbeta eller bara hänga mellan lektionerna eller efter skoldagens slut. 

 

Skolans namn: Bjursåsskolan
Ort: Falun
Antal elever: 270 i klasserna 4-9
Lekolars representant: Alexander Englund
Uppdrag: Inredning av nybyggd skolbyggnad på 2 600 kvadratmeter

 

Kontaktperson, projekt Bjursåsskolan

 

Välkommen att kontakta Alexander Englund om du har några frågor om projektet.

 

Kostnadsfria inredningsförslag för skola och förskola

På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Hos oss hittar du det du behöver till både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.

 

Hitta säljaren i din kommun >>

 

 

Följ oss i sociala medier!