Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

Tema superhjältar för skolan och förskolan

 

Tema superhjältar

Av någon anledning älskar barn (och många vuxna) superhjältar med övernaturliga förmågor. Så varför inte utnyttja barnens intresse och arbeta med superhjältar som tema? 

 

Tema superhjältar för skolan och förskolan
Superhjälten kan se ut precis hur som helst. Stora och små och i olika färger. Använd fantasin och barnen skapa sina egna superhjältar.

 

 

Tema superhjältar för skolan och förskolan   
 Att tillsammans med barnen skapa en superstad och låta gatorna myllra av annorlunda superhjältar kan öppna upp för diskussioner om allas lika värde, mångfald, kompletterande egenskaper, rädslor och om att göra goda gärningar. 

 

 


Superhjältarnas krafter och egenskaper är ofta fysiska. Låt barnen fantisera om vilka krafter och egenskaper de vill ha.

 

Låt barnen skapa sina egna superhjältar

Att arbeta med egenskaper och karaktärer lär barnen att värdera sig själva och andra och förstå hur man kan komplettera varandra. Låt barnen skapa sina egna superhjältar och undersök viktiga ämnen som makt, genusfrågor, hierarkier och kampen mellan gott och ont. Här finns chans att öva förhandling, kommunikation och kritiskt tänkande.

 

 

 

 

Vi frågade några barn vilka superkrafter de ville ha

De här superkrafterna önskade barnen i vår testpanel att de hade:

 

LJUSA LYKTAN

På kvällen flyger Ljusa Lyktan runt till alla mörkrädda. Han fyller rummet med ett varmt och mysigt ljus som gör alla sömniga.


SUPERSVARAREN
Supersvararen dyker upp med svaret när någon har en svår fråga. Hon har också förmågan att förklara så att alla förstår. 


AQUAWOMAN 
Aquawoman tar hjälp av fiskarna för att upptäcka oljeutsläpp och förorenat vatten som hon snabbt renar. 


ELDVÄKTAREN
Eldväktaren har koll på planetens på alla ljus och eldar. Han vaktar över allt från skogsbränder till bullbak.


SUPERDOKTORN
Hosta eller brutna ben är ingen match för Superdoktorn. Hennes superkraft är att bota alla sjukdomar på ett kick.


KLOCKSTOPPAREN
Klockstopparens superkraft är att stanna tiden. Det är bra när något är roligt eller när föräldrarna inte har tid att leka. Klockstopparen kan också backa tiden så att det som blev fel kan göras om.

 

 
Ljusa lyktan, Supersvararen, Aquawoman, Eldväktaren, Superdoktorn och Klockstopparen.

 

 

På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Vi erbjuder ett stort sortiment för både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.