Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

VIKTIGT MEDDELANDE! Just nu har vi stora problem med vår telefonväxel.

Du når oss på vårt extrainsatta telefonnummer 0768-92 30 10 eller kundtjanst@lekolar.se Vi ber om ursäkt och hoppas att problemet snart ska vara åtgärdat.

Interaktiv lekplatsutrustning

Lekolar interaktiv lekplats Yalp

Interaktiv lekplatsutrustning

Framtidens uppkopplade lekplats mixar TV-spelens upplevelse med de positiva sidorna av att vara i rörelse utomhus. Vi får det bästa av två världar. Interaktiv lek handlar om att ha kul samtidigt som man använder kroppen och lär sig nya saker. 

Fysisk aktivitet är inte bara viktig för den motoriska utvecklingen, den hjälper också inlärningen. Att leka och lära tillsammans hjälper barn och unga vuxna att utveckla sina sociala färdigheter. Den interaktiva leken kan anpassas till alla åldersgrupper i både skola och förskola, den är tillgänglig för alla och den utvecklas hela tiden. 

 

Ladda ner PDF "How Interactive Play Contributes to a Healthy Lifestyle" >>

 

Lekolars interaktiva lösningar

Vi erbjuder flera olika varianter av interaktiv lek för både skola och förskola, alla med sina egna unika egenskaper.

 

Memo
Fysisk aktivitet, lärande och social interaktion.
Memo handlar om att ha kul samtidigt som man lär sig saker. Här kan man välja mellan spel som har fokus på rörelse och lek, eller mer lärande matematik och ”memory” spel som utmanar hjärnan.

Läs mer >>

memo interaktiv lekplatsutrustning för skolan och förskolan

 

 

Sutu
Sutu är en interaktiv “vägg” med tryckkänsliga paneler för olika sporter. Sutu kommunicerar med både ljud och ljus, i tillägg finns en inbyggd radar som kan mäta hastigheten på dina skott. Sutu kan fungera både som en interaktiv bollvägg för fotbollsträning och en underhållningsmaskin med många olika spel för en till flera spelare. Panelerna reagerar på alla typer bollar och till och med beröring med handen. Här sätter bara fantasin gränser!

Läs mer >>

sutu interaktiv lekplatsutrustning för skolan och förskolan

 

 

Sona
Sona är en musikbåge som uppmanar till dans och rörelse. Grunden är musiken som kombineras med olika uppmaningar. Sona har en inbyggd kamera som registrerar och mäter rörelse, det gör det möjligt att skapa många olika typer spel. Spelen omfattar allt från ”dance battle” där den som dansar mest vinner till matematik där det gäller att placera sig på det riktiga svaret.

Läs mer >>

sona interaktiv lekplatsutrustning för skolan och förskolan

 

 

Fono
Framgångsrika svenska artister som Avicii och Swedish House Mafia har haft en positiv effekt på ungdomars intresse för att skapa musik. Med Fono kan man spela sin musik för en större publik. Fono är något så unikt som ett utomhus DJ bord där källan till musiken är mobiltelefonen. Fono har de funktioner som man känner igen från andra DJ bord, så det är bara att spela, mixa och dela sin egen musik. Fono blir snabbt en social mötesplats i t ex skolgården och står för bakgrundsmusiken till många andra aktiviteter.

Läs mer >>

fono interaktiv lekplatsutrustning för skolan och förskolan

 

 

Säljare utelek och lekplatsutrustning i skola och förskola 

 

Säljare lekplatsutrustning och utelek för skola och förskola

Karin Bångman

Säljare lekplatsutrustning för skola och förskola
Ansvarig för region norr inkl Stockholm
Mobiltelefon: 070-166 19 18

karin.bangman@lekolar.se

Beatrix Fager

Säljare lekplatsutrustning för skola och förskola
Ansvarig för region syd inkl Göteborg
Mobiltelefon: 070- 166 19 34

beatrix.fager@lekolar.se

 

På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Vi erbjuder ett stort sortiment för både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, programmering för skolan och förskolan, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.

 

 

Följ oss i sociala medier!