Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Klimat & väder

Giftfri Förskola tre nivåer
Mått
Färg
Årskurs
6 Produkter
 • Vindset

  Vindset

  Art.nr: 58226
  20 delar. Skapa en visuellt- och auditivt stimulerande utemiljö med olika vindsnurror, mobiler, vindspel och vindfångare. Genom att skapa sinnliga upplevelser och ytor ute ger man barnen ett annat intryck av utemiljön och det kan även ge ett lugn och skapa en skönhet omkring dem. Det är spännande för barnen att se hur vindspelen rör sig när det blåser och det kan leda diskussionerna om naturvetenskapliga fenomen. För dekoration, ej lek. Produkten innehåller funktionella metalltrådar som kan vara vassa. Måttexempel på vindsnurror 50x96 cm. Av ABS. Från 3 år.
  2.954,00 kr
 • Undersök Havet, stenar

  Undersök Havet, stenar

  Art.nr: 140767
  8 st/fp. Upptäck havets fantastiska djur- och växtvärld med dessa vackra, taktila stenar. Passar bra utomhus i vatten, lera och jord men även inomhus. Lätta att rengöra i vatten. Stenarna kan även användas i skapandet i leklera eller med kritor för skrubbteckningar. Innehåller: krabba, manet, hummer, sjöstjärna, valthornssnäcka, nautilussnäcka och strandsnäcka. Mått: Ca 80 mm. PVC-fri. Från 2 år.
  607,00 kr
 • Termometer 38 cm

  Termometer 38 cm

  Art.nr: 129810
  Mäter -20 till +50° C.
  110,00 kr
 • Sagostenar Väder

  Sagostenar Väder

  Art.nr: 135787
  10 st. Används för att diskutera väder, trycka motiven i lera eller skapa en spännande vädersaga. Kan användas utomhus, oavsett väder. Mått: 7,5x5,5 cm. Av stenmix. PVC-fri. Från 2 år.
  358,00 kr
 • Väderstationen

  Väderstationen

  Innehåller barometer, termometer, hybrometer och regnmätare.H:1400xB:900mm.
  Pris från:
  13.524,00 kr
 • Lekstenar Vinter

  Lekstenar Vinter

  Art.nr: 140775
  18 st/fp. Stora isberg, flytande isflak och djup snö ger dessa vackra stenar en bra bakgrund. Passar bra utomhus i vatten, lera, jord och snö. Fungerar både i lekar där man bygger upp en sagovärld och öppen lek. Mått: ca 45-50 mm. Av stenmix. PVC-fri. Från 2 år.
  607,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.