Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a driftstörningar hos vår telefonileverantör har vi problem med telefonmottagningen.

Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende. Välkommen att lägga din order via webbshoppen eller mejla din beställning till kundtjanst@lekolar.se

Årskurs

Rabatten avdragen. Inga ytterligare rabatter.

FILTER

3 Produkter
 • Softhockey

  Softhockey

  Art.nr: 74810
  Ett roligt spel som påminner om både innebandy och hockey. Med mjuka klubbor av formpressat EVA-skum undviker du hårda slag och ljud. Kan användas både inom- och utomhus. Innehåller 12 klubbor i 2 färger samt 2 bollar. Klubbans längd: 80 cm och bollen är ø 17,8 cm. Från ca 5 år.
  1.925,00 kr
 • XXL Papillon

  XXL Papillon

  Art.nr: 16473
  49 delar. Ett stort och utmanande golvspel där man tränar tal, antal och former. Placera ut de stora fjärilskorten på lagom avstånd från deltagarna, slå sedan tärningen med färgade prickar och försök träffa rätt fjärilar med bollarna. Kan spelas både inom- och utomhus. För 1-6 spelare. Spelets längd 15 min. En praktisk förvaringspåse medföljer. Från 3 år.
  1.225,00 kr
 • Leika Early Rider 2-4

  Leika Early Rider 2-4

  Art.nr: 75501
  Leika Early Rider löpcykel är en skön förening av design, funktionalitet och kvalitet. Cykeln har en aluminiumram som både gör den lätt för barnen att använda och estetiskt tilltalande. De tjocka gummidäcken ger bra balans och stabilitet och minskar risken för punktering. Sadeln i plast med nitar ger bra stöd, är hållbar och ger läderlook. Styret har breda gummihandtag för bästa grepp. Sadelhöjd 35-46 cm.
  3.420,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.