Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

Uppdatering av webbshoppen

På grund av uppdatering av webbshoppen, kan du uppleva att vissa sidor och produkter inte visas som de ska. Vi ber om överseende med detta och hänvisar till vår kundtjänst om du behöver hjälp. Telefon 0479-19900.

Höstmagasin 2018

Nytt höstmagasin för skolan och förskolan

Bläddra i magasinet för förskolan

Bläddra i magasinet för skolan

 

Maker Space i skolan och förskolan

Fenomenet maker space har på senare tid exploderat i hela världen. Läs om 17-åriga Tovah som är en passionerad maker. Hon kallar det hon gör för elektroniskt pyssel. Tovahs kreativa blandning mellan mode, elektronik och programmering väckte uppmärksamhet på konferensen World Maker Faire i New York.


Låt dig inspireras av mängder med roliga tips på programmering, elektronik, robotar, digitala hantverk med 3D-pennor och vad du kan göra med en 3D-skrivare. För just nu händer det massor – den digitala utvecklingen har slitit sig från skärmen och tagit fysisk form. I en allt mer digital värld med ibland överväldigande intryck är det extra viktigt att tänka på barnens sensoriska miljö. Därför handlar detta magasin även om vikten av att utveckla alla våra sinnen och hur vi kan skapa sensoriska andrum.

Vi önskar dig en kreativ och utvecklande höst!