Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a tekniska problem visas inga priser i webbshoppen för tillfället. Vi arbetar med att komma till rätta med detta och hänvisar till kundtjanst@lekolar.se, 0479-19900 under tiden.

Lek- och förbrukningsprodukter för skola och förskola! 

Bläddra direkt i katalogen HÄR eller beställ kostnadsfritt ett exemplar på kundtjanst@lekolar.se


En tanke bakom varje liten produkt i sortimentet

Lekolars vision är att: ”Varje unge ska blomma genom lustfyllt lärande och skapande lek!” Därmed finns det egentligen en tanke bakom varje liten produkt i vårt sortiment. Våra tiotusentals artiklar för skola, fritidshem och förskola har ju ett och samma syfte. Att på olika sätt bidra till lusten att lära, leka och utvecklas.

 

Tusentals produkter i sortimentet uppfyller kraven för Giftfri förskola

Sedan flera år tillbaka har Lekolar en hel avdelning som arbetar dedikerat med miljö och säkerhetsfrågor. Det arbetet har lönat sig! Tusentals av våra produkter uppfyller kraven för Giftfri förskola. För att underlätta för dig som kund har vi märkt dessa produkter med en symbol. Produkterna som har symbolen uppfyller alltså inte bara EU-lagstiftning utan lever även upp till de mycket hårda krav som Upphandlingsmyndigheten ställer.

 

Produkterna som är märkta med denna symbol uppfyller de mycket hårda krav som Upphandlingsmyndigheten ställer.

 

Prioritet på språkutveckling

Ett annat prioriterat område i år är språkutveckling. Vi har utvidgat vårt sortiment med kloka och inspirerande produkter som hjälper barnen att utveckla sin verbala förmåga och möjlighet att uttrycka sig.

 

48 timmars leveranstid

Du ser lagersaldot på varje produkt i vårt sortiment. Varor som finns i lager kan vi leverera till dig inom 48 timmar. 

 

 

 

 På Lekolar sätter vi alltid pedagogiken och flexibiliteten i fokus. Vi erbjuder ett stort sortiment för både skolan och förskolan - allt från skolmöbler och lekplatsutrustning till barnvagnar, pärlor, spel, lego, lim, pussel, programmering för skolan och förskolan, pedagogiska leksaker och pyssel för barn. Majoriteten av våra produkter inom tillämpningsområdena leksaker, hobbymaterial och skolmöbler uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för Giftfri förskola.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.