Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Babblarna språkutveckling för förskola

 

Babblarna språkutveckling för förskola

Babblarna är ett gäng färgglada figurer som gör språkträningen och språkutvecklingen i förskolan till ett spännande och lekfullt äventyr. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras olika namn. Genom att härma Babblarnas sätt att prata så tränar barnen förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Hos Lekolar hittar du Babblarna som leksaker, spel, pussel och mycket annat för språkträningen och språkutvecklingen i förskolan.

Lärarhandledning för språkutveckling med Babblarna

Tal- & språkträning i Babblarnas värld fungerar både som handledning och inspiration för språkträningen och språkutvecklingen i förskolan. Du väljer själv om du vill jobba strukturerat och systematiskt eller om du vill använda enstaka material i språkstimulerande syfte. Boken är lättöverskådlig och full av fina fotografier. Den innehåller både praktiska övningar och en teoridel.

Ringbunden. 86 sidor. 

Babblarna lärarhandledning i förskolan

 Lärarhandledning, Tal- & språkträning i Babblarnas värld  

  • Babblarna handdocka Doddo

    Babblarna handdocka Doddo

    Art.nr: 19266
    Doddo som mjuk, följsam och härlig handdocka! Ta hjälp av Doddo för att fånga barnens uppmärksamhet och gör skojiga saker tillsammans. Prata som Doddo, på doddoska, när du har Doddo på handen. Låt barnen lyssna, härma och fylla i på svenska. Eller gör något annat språklekande tillsammans! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet eller den vuxne i lek med figurer. Språket bygger på ljudet i Babblarnas respektive namn, Ba Bi Bo Da Di Do. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Språkmelodin följer svenska språket i stavelser och betoningar. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. PVC-fri. Från 0 månader.
    248,00 kr
  • Babblarna handdocka Diddi

    Babblarna handdocka Diddi

    Art.nr: 19265
    Diddi som mjuk, följsam och härlig handdocka! Ta hjälp av Diddi för att fånga barnens uppmärksamhet och gör skojiga saker tillsammans. Prata som Diddi, på diddiska, när du har Diddi på handen. Låt barnen lyssna, härma och fylla i på svenska. Eller gör något annat språklekande tillsammans! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet eller den vuxne i lek med figurer. Språket bygger på ljudet i Babblarnas respektive namn, Ba Bi Bo Da Di Do. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Språkmelodin följer svenska språket i stavelser och betoningar. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. PVC-fri. Från 0 månader.
    248,00 kr
  • Babblarna handdocka Dadda

    Babblarna handdocka Dadda

    Art.nr: 19264
    Dadda som mjuk, följsam och härlig handdocka! Ta hjälp av Dadda för att fånga barnens uppmärksamhet och gör skojiga saker tillsammans. Prata som Dadda, på daddaska, när du har Dadda på handen. Låt barnen lyssna, härma och fylla i på svenska. Eller gör något annat språklekande tillsammans! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet eller den vuxne i lek med figurer. Språket bygger på ljudet i Babblarnas respektive namn, Ba Bi Bo Da Di Do. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Språkmelodin följer svenska språket i stavelser och betoningar. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. PVC-fri. Från 0 månader.
    248,00 kr
  • Babblarna handdocka Babba

    Babblarna handdocka Babba

    Art.nr: 19261
    Babba som mjuk, följsam och härlig handdocka! Ta hjälp av Babba för att fånga barnens uppmärksamhet och gör skojiga saker tillsammans. Prata som Babba, på babbaska, när du har Babba på handen. Låt barnen lyssna, härma och fylla i på svenska. Eller gör något annat språklekande tillsammans! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet eller den vuxne i lek med figurer. Språket bygger på ljudet i Babblarnas respektive namn, Ba Bi Bo Da Di Do. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Språkmelodin följer svenska språket i stavelser och betoningar. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. PVC-fri. Från 0 månader.
    248,00 kr
  • Babblarna handdocka Bobbo

    Babblarna handdocka Bobbo

    Art.nr: 19263
    Bobbo som mjuk, följsam och härlig handdocka! Ta hjälp av Bobbo för att fånga barnens uppmärksamhet och gör skojiga saker tillsammans. Prata som Bobbo, på bobboska, när du har Bobbo på handen. Låt barnen lyssna, härma och fylla i på svenska. Eller gör något annat språklekande tillsammans! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet eller den vuxne i lek med figurer. Språket bygger på ljudet i Babblarnas respektive namn, Ba Bi Bo Da Di Do. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Språkmelodin följer svenska språket i stavelser och betoningar. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. PVC-fri. Från 0 månader.
    248,00 kr
  • Babblarna handdocka Bibbi

    Babblarna handdocka Bibbi

    Art.nr: 19262
    Bibbi som mjuk, följsam och härlig handdocka! Ta hjälp av Bibbi för att fånga barnens uppmärksamhet och gör skojiga saker tillsammans. Prata som Bibbi, på bibbiska, när du har Bibbi på handen. Låt barnen lyssna, härma och fylla i på svenska. Eller gör något annat språklekande tillsammans! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet eller den vuxne i lek med figurer. Språket bygger på ljudet i Babblarnas respektive namn, Ba Bi Bo Da Di Do. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Språkmelodin följer svenska språket i stavelser och betoningar. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. PVC-fri. Från 0 månader.
    248,00 kr
  • Babblarna CD, Upp och ner och hit och dit

    Babblarna CD, Upp och ner och hit och dit

    Art.nr: 51033
    Babblarnas första album som innehåller låtarna: Här är jag, Vinkla vingarna, Discodängan, Babola Salabim, Halli Hallå, Bergochdalbanebit, Kom dansa med mig, Tittuteli-tut, Som det låter när vi åker, Första låten, Stompalång Tut Pling Sång, Da-doo-rapp. Det medföljer även ett häfte med alla låttexterna. Babblarnas låtar är riktig musik, välskriven och svängig med härliga musiker och sångare! Lyssna och njut! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Att sjunga med rytm och melodi är ett utmärkt och roligt sätt att träna språk tillsammans!
    207,00 kr
  • Babblarna DVD God natt & sov gott

    Babblarna DVD God natt & sov gott

    Art.nr: 51032
    Licensierad för skolor och bibliotek. En dvd-film på 45 minuter med kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en fin mix alldeles precis lagom för att varva ner innan det är dags att gå och vila. Sist kommer Babblarnas vaggvisa och figurerna nattas en efter en. Filmen rekommenderas från 1 år men är allra roligast när man är ungefär 2-3 år. Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit för att göra språkträning till ett spännande och lekfullt äventyr. Den pedagogiska plattformen är Karlstadmodellen och språkträningen riktar sig till barn i tidig språkutveckling. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla kommer att älska dem och varken barn eller vuxna kommer att tänka på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket.
    645,00 kr
  • Babblarna DVD Första filmen

    Babblarna DVD Första filmen

    Art.nr: 51031
    Licensierad för skolor och bibliotek. En dvd-film på 1 timme och 20 minuter med Babblarna kortfilmer, musikvideor, språklek och medryckande dans. Filmen rekommenderas från 1 år, men är allra roligast när man är ungefär 2-3 år. Det medföljer en affisch och en minisaga baserad på en av kortfilmerna. Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit för att göra språkträning till ett spännande och lekfullt äventyr. Den pedagogiska plattformen är Karlstadmodellen och språkträningen riktar sig till barn i tidig språkutveckling. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla kommer att älska dem och varken barn eller vuxna kommer att tänka på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket.
    645,00 kr
  • Babblarna Pussel

    Babblarna Pussel

    Art.nr: 16759
    Ett träpussel med motiv av Babblarna. De 6 pusselbitarna är stora och enkla att sätta ihop med varandra. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 2 år.
    256,00 kr
  • Babblarna Lotto

    Babblarna Lotto

    Art.nr: 16764
    Ett lotto med Babblarna motiv som innehåller 36 lottokort och 4 lottobrickor. Mått: 20x20 cm. PVC-fri. Från 2 år.
    262,00 kr
  • Babblarna memo

    Babblarna memo

    Art.nr: 16766
    Memo med fina bilder ur Babblarnas värld, 72 kort som bildar 36 par. PVC-fri. Från 2 år.
    262,00 kr
  • Babblarna domino

    Babblarna domino

    Art.nr: 16769
    28 delar. Ett roligt och lärorikt igenkänningsspel med Babblarnabilder och antal. Spelarna turas om att lägga brickor med prickar eller Babblarnabilder i långa rader så att lika bilder ligger mot varandra. Den som först blir av med sina brickor vinner spelet. För 2–4 spelare. PVC-fri. Från 3 år.
    262,00 kr
  • Babblarna Formpussel, 6 figurer

    Babblarna Formpussel, 6 figurer

    Art.nr: 16767
    Formpussel med de sex figurerna Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. När du lyfter pusselbitarna står varje Babblares namn i botten på pusslet. PVC-fri. 1–3 år.
    265,00 kr
  • Babblarna Tittutpussel

    Babblarna Tittutpussel

    Art.nr: 16770
    Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo gömmer sig bakom buskarna i Babblarnas dal, men vips tittar de fram när du vänder på pusselbiten. Roligt tittutpussel för de minsta. PVC-fri. Ålder 1–3 år.
    265,00 kr
  • Babblarna Träpussel ord

    Babblarna Träpussel ord

    Art.nr: 16771
    18 bitar. Det här är ett pussel som lär dig ord och att para ihop bilder. Varje pusselbit har ett motiv med en bakgrundsfärg. På baksidan av pusselbiten finns även en teckenspråksbild som visar hur motivet tecknas. På pusselplattan ska pusselbiten sen hitta sin plats och det gör den genom flera ledtrådar: man kan leta rätt form, rätt bakgrundsfärg eller titta på en miniatyr av motivet. Utöver det står ordet på motivet på rätt plats. Ingående råvara FSC-märkt. PVC-fri. Från 2 år.
    314,00 kr
  • Babblarna Kan-du-göra-spelet

    Babblarna Kan-du-göra-spelet

    Art.nr: 16779
    39 delar. Ett spel för de allra minsta spelarna där de i takt med sin utveckling kan spela på olika nivåer. Här har man roligt samtidigt som man lär sig nya saker, precis som alltid i Babblarnas värld! – härma djur, spela instrument, gör tecken, peka på färger och sjung sånger. Man tar små steg på egen hand, men kan när som helst be om hjälp från de andra spelarna. Alla barnen spelar tillsammans mot Klonk. Vuxna eller lite äldre barn måste vara med och hjälpa de yngsta spelarna. För 2-4 spelare från 2 år. Speltid ca 15 minuter. Innehåll: 36 kort, 2 spelarbrickor, färgtärning och spelregler. Ingående råvara FSC-märkt. PVC-fri.
    315,00 kr
  • Babblarna Pratbok, Hallooooo Babblarna

    Babblarna Pratbok, Hallooooo Babblarna

    Art.nr: 50053
    18 sidor. En pratbok med Babblarna. Den allra första Babblarnaboken. Babblarnas pratböcker är i huvudsak textlösa och syftet är att vuxna och barn tillsammans ska utforska och prata om varje uppslag och det som händer i bilderna. Roligt och lärorikt för småttingar. Peka, berätta och babbla på! Med giftfritt papper i tjock och tålig kartong. Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Mått: 16x16 cm. PVC-fri.
    207,00 kr
  • Babblarna Pratbok, Daddiddoo Babblarna?

    Babblarna Pratbok, Daddiddoo Babblarna?

    Art.nr: 50055
    30 sidor. En pratbok med Babblarna. Babblarnas pratböcker är i huvudsak textlösa och syftet är att vuxna och barn tillsammans ska utforska och prata om varje uppslag och det som händer i bilderna. Roligt och lärorikt för småttingar. Peka, berätta och babbla på! Här kommer bilen Tut och Babblarna. Men vem är det som saknas? Vi får även titta in i Babblarnas hus. Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Mått: 16x16 cm. Med giftfritt papper i tjock och tålig kartong. PVC-fri.
    241,00 kr
  • Babblarna Pratbok, Babbibboo Babblarna!

    Babblarna Pratbok, Babbibboo Babblarna!

    Art.nr: 50054
    30 sidor. En pratbok med Babblarna. Babblarnas pratböcker är i huvudsak textlösa och syftet är att vuxna och barn tillsammans ska utforska och prata om varje uppslag och det som händer i bilderna. Roligt och lärorikt för småttingar. Peka, berätta och babbla på! Vad gör Babblarna? Vem gömmer sig bakom soffan? Vem är det som har mustasch? Vem åker högst i berg och dalbanan? Pratboken inbjuder till massor av prat om de olika figurerna i roliga och lockande miljöer. Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Mått: 16x16 cm. Med giftfritt papper i tjock och tålig kartong. PVC-fri.
    241,00 kr
  • Babblarna mjukis Babba

    Babblarna mjukis Babba

    Art.nr: 12353
    Kolla! Babblarna finns också som härliga mjukisar! Färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Babba, en brun Babblare med en stor rund go mage och förtrollande gröna ögon. Ta med Babba i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Alla Babblarna mjukisar är leksakstestade och CE-märkta. Babba som mjukis är 30 cm hög. 100 % polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 °C. Från 0 år.
    300,00 kr
  • Babblarna mjukis Bibbi

    Babblarna mjukis Bibbi

    Art.nr: 12354
    Kolla! Babblarna finns också som härliga mjukisar! Färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Bibbi, glad, gul, lite blyg och mycket snäll Babblare. Ta med Bibbi i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Alla Babblarna mjukisar är leksakstestade och CE-märkta. Bibbi som mjukis är 30 cm hög. A 100 % polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 °C. Från 0 år.
    300,00 kr
  • Babblarna mjukis Bobbo

    Babblarna mjukis Bobbo

    Art.nr: 12355
    Kolla! Babblarna finns också som härliga mjukisar! Färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Bobbo, fin och röd med stora öron och två fina tänder. Ta med Bobbo i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Alla Babblarna mjukisar är leksakstestade och CE-märkta. Bobbo som mjukis är 26 cm hög. 100 % polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 °C. Från 0 år.
    300,00 kr
  • Babblarna mjukis Dadda

    Babblarna mjukis Dadda

    Art.nr: 12356
    Kolla! Babblarna finns också som härliga mjukisar! Färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Dadda, en glad, limegrön Babblare med tokiga ögon och ett stort leende. Ta med Dadda i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Alla Babblarna mjukisar är leksakstestade och CE-märkta. Dadda som mjukis är 30 cm hög. 100 % polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 °C. Från 0 år.
    300,00 kr
  • Babblarna mjukis Diddi

    Babblarna mjukis Diddi

    Art.nr: 12357
    Kolla! Babblarna finns också som härliga mjukisar! Färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Diddi, rosa och färgglad med mjuka taggar och stora nyfikna ögon. Ta med Diddi i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Alla Babblarna mjukisar är leksakstestade och CE-märkta. Diddi som mjukis är 30 cm hög. 100 % polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 °C. Från 0 år.
    300,00 kr
  • Babblarna mjukis Doddo

    Babblarna mjukis Doddo

    Art.nr: 12358
    Kolla! Babblarna finns också som härliga mjukisar! Färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Doddo, blå, hjärtformad och vänlig med lite sömniga ögon. Ta med Doddo i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Alla Babblarna mjukisar är leksakstestade och CE-märkta. Doddo som mjukis är 26 cm hög. 100 % polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 °C. Från 0 år.
    300,00 kr
  • Babblarna paket med alla mjukisar

    Babblarna paket med alla mjukisar

    Art.nr: 12359
    6 st. Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo som mellanstora mjukisar i ett paket! I leken med Babblarna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Men babblarnas värld är naturligtvis också fylld av relevanta begrepp, precis som barnets värld, och tillsammans med Babblarna benämner ni och leker med allt ni ser och upplever för att utveckla språket. Alla Babblarna mjukisar är leksakstestade och CE-märkta. 26–30 cm höga. 100 % polyester. PVC-fri. Tvättas i 40 °C. Från 0 år.
    1.630,00 kr
  • Babblarna minimjukisar, Babba

    Babblarna minimjukisar, Babba

    Art.nr: 12363
    Kolla! Babblarna finns också som härliga minimjukisar! Små, färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Babba, en brun Babblare med en rund go mage och förtrollande gröna ögon. Ta med Babba i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet och den vuxne i lek med figurer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Babblarna minimjukisar är ca 10-15 cm. PVC-fri. Tvättas i 40 °C.
    170,00 kr
  • Babblarna minimjukisar, Bibbi

    Babblarna minimjukisar, Bibbi

    Art.nr: 12364
    Kolla! Babblarna finns också som härliga minimjukisar! Små, färgglada, mjuka och alldeles underbara! Bibbi, glad, gul, lite blyg och mycket snäll Babblare. Ta med Bibbi i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet och den vuxne i lek med figurer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Babblarna minimjukisar är ca 10-15 cm. PVC-fri. Tvättas i 40 °C.
    170,00 kr
  • Babblarna minimjukisar, Bobbo

    Babblarna minimjukisar, Bobbo

    Art.nr: 12365
    Kolla! Babblarna finns också som härliga minimjukisar! Små, färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Bobbo, fin och röd med stora öron och två fina tänder. Ta med Bobbo i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet och den vuxne i lek med figurer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Babblarna minimjukisar är ca 10-15 cm. PVC-fri. Tvättas i 40 °C.
    170,00 kr
  • Babblarna minimjukisar, Dadda

    Babblarna minimjukisar, Dadda

    Art.nr: 12366
    Kolla! Babblarna finns också som härliga minimjukisar! Små, färgglada, mjuka och alldeles underbara! Dadda, en glad, limegrön Babblare med tokiga ögon och ett stort leende. Ta med Dadda i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet och den vuxne i lek med figurer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Babblarna minimjukisar är ca 10-15 cm. PVC-fri. Tvättas i 40 °C.
    170,00 kr
  • Babblarna minimjukisar, Diddi

    Babblarna minimjukisar, Diddi

    Art.nr: 12367
    Kolla! Babblarna finns också som härliga minimjukisar! Små, färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Diddi, rosa och färgglad med mjuka taggar och stora nyfikna ögon. Ta med Diddi i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet och den vuxne i lek med figurer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Babblarna minimjukisar är ca 10-15 cm. PVC-fri. Tvättas i 40 °C.
    170,00 kr
  • Babblarna minimjukisar, Doddo

    Babblarna minimjukisar, Doddo

    Art.nr: 12368
    Kolla! Babblarna finns också som härliga minimjukisar! Små, färgglada, mjuka och alldeles underbara! Här är Doddo, blå, hjärtformad och vänlig med lite sömniga ögon. Ta med Doddo i leken och babbla tillsammans om allt ni ser och gör! Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer och genom barnet och den vuxne i lek med figurer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Babblarna minimjukisar är ca 10-15 cm. PVC-fri. Tvättas i 40 °C.
    170,00 kr
  • Babblarna minimjukisar, Tut

    Babblarna minimjukisar, Tut

    Art.nr: 12369
    Här kommer Babblarnas kompis Tut åkande redo att bjuda sina vänner på skjuts! Lek och ha roligt med Babblarna som minimjukisar, som en i taget får plats i mjukisbilen Tut. Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk, i böcker och filmer, som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. Tut är ca 15 cm. PVC-fri. Tvättas i 40 °C.
    173,00 kr
  • Babblarna paket med minimjukisar

    Babblarna paket med minimjukisar

    Art.nr: 12370
    7 st minimjukisar. Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi, Doddo och bilen Tut. I leken med Babblarna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Babblarna pratar ett eget språk som bygger på ljudet i deras respektive namn och genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata så tränas förmågan att använda betoningar och melodi i språket utan att till en början använda ”riktiga ord”. Men babblarnas värld är naturligtvis också fylld av relevanta begrepp, precis som barnets värld, och tillsammans med Babblarna benämner ni och leker med allt ni ser och upplever för att utveckla språket. Mått: 10–15 cm. PVC-fri. Maskintvätt 40 °C.
    1.007,00 kr
  • Babblarna handdockor

    Babblarna handdockor

    Art.nr: 19248
    6 st. Babblarna som härliga mjuka handdockor! I leken med Babblarna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Men babblarnas värld är naturligtvis också fylld av relevanta begrepp, precis som barnets värld, och tillsammans med Babblarna benämner ni och leker med allt ni ser och upplever för att utveckla språket. PVC-fri. Från 0 år.
    1.328,00 kr

Officiell återförsäljare av Babblarna för skola och förskola.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.