Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a driftstörningar hos vår telefonileverantör har vi problem med telefonmottagningen.

Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende. Välkommen att lägga din order via webbshoppen eller mejla din beställning till kundtjanst@lekolar.se

Elevstol Karoline

Elevstol Karoline - av 100 % återvunnen plast

Tillsammans med det danska företaget Upcycling Scandinavia, att lansera elevstolen Karoline. Karoline är en formgjuten plaststol där plasten är från 100 % återvunnet material.

Elevstolen Karoline kommer att lanseras med flera olika underreden där alla är godkända enligt EU-standarden om ergonomi för skolstolar (EN 1729-1). Det är unikt i sig, men även resten av elevstolen är sällsynt genomtänkt när det gäller hantering, transport, kvalitet, ergonomi och hållbar produktion.

Elevstolen har inte bara ett tydligt miljöfokus utan håller även hög klass när det handlar om ergonomi, montering och leveranstider.

För varje stol går det åt 1,9 kg färgsorterade plastgranulater som gjuts till ett nytt skal på en fabrik i Danmark. För att plasten ska vara 100 % återvunnen krävs det till exempel att returplasten färgsorteras innan den blir granulat. Stolen finns nu i fem färger där tre kommer från svensk returplast och två från dansk.

Elevstolen Karoline är lagervara och levereras på 1-2 veckor!

Beställ

Minimala transporter

Plasten sorteras i Sverige och Danmark och formgjuts i Danmark. Skalen transporteras sedan till Lekolars monteringsanläggning i Osby. Detta ger en stol som inte bara använder redan producerad plast utan gör det med minsta möjliga miljöpåverkan genom hela kedjan. Elevstol Karoline levereras snabbt på bara 1-2 veckor.

Frågor

Välkommen att kontakta produktchef Kristofer Eidelöf vid frågor.
073 656 98 67, kristofer.eidelof@lekolar.com

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.