Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Banner-landingssida-MyPauze-1200x500.jpg

Mobilhotell för skolan och förskolan från MyPauze

Med hjälp av mobillhotell med låsbara och signalblockerande mobilfodral kan du plocka bort surrande & burrande mobilljud i klassrummet och underlätta elevernas koncentration och inlärning i skolan.

Mobilhotellen från MyPauze har mobilfodral med signalblockering som tystar mobiltelefonerna i klassrummet och effektiviserar lektionstiden. Mobilhotellet har en tydlig numrering från 1-30.

Materialet i fodralet blockerar alla signaler samt minskar strålning och ger i praktiken samma effekt som när man slår på flygplansläge. Alla missade samtal, sms och notifikationer dyker upp när mobilen plockas ur fodralet.

MyPauze mobilförvaring är ett perfekt sätt att öka koncentrationen och inlärningen vid behov av mobilfria lektioner.

 • Mobilhotell MyPauze, set med lås

  Mobilhotell MyPauze, set med lås

  Art.nr: 114335
  Komplett set innehållande en förvaringskalender, 30 låsbara mobilfodral samt en stor magnetdisk. Mobilfodralen blockerar ringsignaler, Wifi, Bluetooth, RFID och GPS samt reducerar mobilstrålning. Ett perfekt verktyg för att öka koncentration och inlärning i klassrummet. Mobilfodralen ger inte ifrån sig några ljud eller vibrationer även om eleverna glömmer att sätta telefonerna på ljudlöst. Förvaringsfacken på upphängningskalendern är numrerade 1–30 och har 4 metallringar för smidig upphängning. En stor magnetdisk medföljer för upplåsning av fodralen. Slitstarkt Oxfordtyg i mörkblå färg. Mått: 130x80x2,2 cm.
  4.407,00 kr
 • Mobilhotell MyPauze, set

  Mobilhotell MyPauze, set

  Art.nr: 114336
  Komplett set innehållande en förvaringskalender och 30 mobilfodral. Mobilfodralen blockerar ringsignaler, Wifi, Bluetooth, RFID och GPS samt reducerar mobilstrålning. Ett perfekt verktyg för att öka koncentration och inlärning i klassrummet. Mobilfodralen ger inte ifrån sig några ljud eller vibrationer även om eleverna glömmer att sätta telefonerna på ljudlöst. Förvaringsfacken på upphängningskalendern är numrerade 1–30 och har 4 metallringar för smidig upphängning. Fodralen stängs/öppnas med en smidig magnetknapp. Slitstarkt Oxfordtyg i mörkblå färg. Mått: 130x80x0,2 cm.
  3.301,00 kr
 • Mobilfodral MyPauze med lås, 10-pack

  Mobilfodral MyPauze med lås, 10-pack

  Art.nr: 114332
  Låsbara mobilfodral i mörkblått Oxfordtyg som blockerar ringsignaler, Wifi, Bluetooth, RFID och GPS samt reducerar mobilstrålning. Tar bort distraktionsmoment och ger inte ifrån sig några ljud eller vibrationer även om eleverna glömmer att sätta telefonerna på ljudlöst. Mobilfria lektioner för en ökad koncentration och närvaro i klassrummet. Passar alla telefoner upp till 6,7”. Mått: 23x11,5x2,2 cm. Lås och öppna fodralen med hjälp av en stor magnetdisk.
  1.317,00 kr
 • Mobilfodral MyPauze, 10-pack

  Mobilfodral MyPauze, 10-pack

  Art.nr: 114331
  Mobilfodral i mörkblått Oxfordtyg som blockerar ringsignaler, Wifi, Bluetooth, RFID och GPS samt reducerar mobilstrålning. Tar bort distraktionsmoment och ger inte ifrån sig några ljud eller vibrationer även om eleverna glömmer att sätta telefonerna på ljudlöst. Mobilfria lektioner för en ökad koncentration och närvaro i klassrummet. Passar alla telefoner upp till 6,7”. Mått: 23x11,5x1 cm. Stängs/öppnas med en smidig magnetknapp.
  991,00 kr
 • Mobilhotell MyPauze med 30 förvaringsfack

  Mobilhotell MyPauze med 30 förvaringsfack

  Art.nr: 114333
  Vägghängd förvaring med 30 fack anpassade för MyPauze mobilfodral. Facken är numrerade 1–30. Förvaringskalendern har 4 st metallringar för smidig upphängning. Slitstarkt Oxfordtyg i mörkblå färg. Mått: 130x80x0,2 cm. OBS, mobilfodralen köpes separat.
  550,00 kr
 • Signalblockerande mobillåda MyPauze

  Signalblockerande mobillåda MyPauze

  Art.nr: 130810
  Mobillåda som blockerar samtal, meddelanden, notifikationer, vibrationer, Wifi, Bluetooth etc. Lådan innehåller 16 numrerade mobilfack och har 2 bärhandtag. På långsidan finns ett etikettfack för tydlig markering av klassnummer/namn. Mobillådan är ett perfekt redskap för att underlätta mobilfria lektioner. Används och förvaras i klassrummet, idrottshallen eller personalrummet. Mått: 33x23x23,5 cm. Vikt ca 1,5 kg. Material: 100 % återvunnet Oxford-tyg.
  1.493,00 kr
 • Signalblockerande mobillåda MyPauze, klasspack

  Signalblockerande mobillåda MyPauze, klasspack

  Art.nr: 130811
  2 st/fp. Mobillåda som blockerar samtal, meddelanden, notifikationer, vibrationer, Wifi, Bluetooth etc. Lådan innehåller 16 numrerade mobilfack och har 2 bärhandtag. På långsidan finns ett etikettfack för tydlig markering av klassnummer/namn. Mobillådan är ett perfekt redskap för att underlätta mobilfria lektioner. Används och förvaras i klassrummet, idrottshallen eller personalrummet. Mått: 33x23x23,5 cm. Vikt ca 1,5 kg. Material: 100 % återvunnet Oxford-tyg.
  2.686,00 kr
 • Reservdel Stor magnetdisk till Mobilfodral MyPauze

  Reservdel Stor magnetdisk till Mobilfodral MyPauze

  Art.nr: 114334
  Stor magnetdisk för upplåsning av MyPauze låsbara mobilfodral. Placera den runda knoppen på mobilfodralets lock mot magnetdisken för att låsa upp fodralet. Mått: 8x8x5 cm.
  440,00 kr

 

MyPauzes grundare Stephanie Spindler Jonsson 

Med en vision om att hjälpa människor att minska skärmtid, öka närvaro och skapa en hälsosam digital balans grundade Stephanie Spindler Jonsson MyPauze 2019.

Mobillhotell med låsbara och signalblockerande mobilfodral gör det möjligt för elever & personal i skolan att ta med sig telefonen till sin skola & arbetsplats utan att den stör lektionen eller mötet. De signalblockerande mobilfodralen gör det enkelt att ta en paus från mobilen och återfå fokus på utveckling & lärande när det krävs.

I september 2021 kommer Stephanie Spindler Jonsson att delta i SVT-programmet Draknästet.

Stephanie_Spindler_Jonsson_-_Pressbild_540x.jpg
MyPauzes grundare Stephanie Spindler Jonsson


Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.