Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

Nomi prisbelönt barnstol

Nomi - prisbelönt stol som följer barnet

Barn tycker om att röra på sig. Det gör de även när de sitter. Därför ska en bra stol ge stöd och rörelsefrihet både när barnet sitter vid bordet och när det klättrar upp och ned på stolen. 

Nomi har formgivits av Peter Opsvik utifrån ambitionen att skapa världens bästa stol när det gäller form och funktion. Nomi är resultatet av lång erfarenhet och är en kombination av de klassiska stolarna Stokke och Capisco.

Nomis organiska form är inte bara tilltalande för ögat, den uppmanar också barnet att aktivt använda kroppen i många olika sittställningar.

 

Peter Opsvik har designat Nomi och flera andra stolklassiker som används på kontor, daghem och förskolor runt om i världen. Han har under de senaste årtiondena fått flera nordiska och internationella designutmärkelser för sina sittlösningar för både barn och vuxna.

 

Steglös justering utan verktyg

Nomi justeras steglöst utan verktyg och utvecklas i takt med barnets behov av stöd när det ska sitta vid vuxenbordet. Sitsen och fotstödet är utrustade med handtag som enkelt kan lossas och dras åt när stolen ska justeras - helt utan att använda verktyg. Så du kan enkelt justera Nomi i takt med att barnet växer. Som extra säkerhet förhindrar stommens koniska form med ökad tjocklek nedåt att sitsen och fotstödet plötsligt glider ned om du har glömt att dra åt handtaget.

Sitsens och fotstödets djup justeras automatiskt. Det är därför enkelt att se till att Nomi följer barnets utveckling samt att anpassa stolen till den aktuella användaren.

 

 

      

 

 

Lätt att flytta

Nomi är så lätt att barnen själva kan dra stolen till bordet. Detta underlättar för de vuxna, medan barnen blir mer självständiga. Nomi är utrustad med små hjul, vilket gör det svårare för stolen att tippa och ger ökad säkerhet.
    

 

 

Säkerhet

Nomi uppfyller de senaste, strängare EN-säkerhetsstandarderna från 2012. Träet följer också internationella FSC-standarder, medan plastdelarna är tillverkade av återvinningsbar plast (polypropen) utan parabener och ftalater. Inget material avger skadliga ämnen.

   

 

Den robusta stolen är tillverkad av material som är hållbart och enkelt att rengöra. 

 

Testvinnare

Nomi har utvecklats med ambitionen att skapa världens bästa stol när det gäller form och funktion. Antalet utmärkelser som Nomi tilldelats talar sitt tydliga språk.

          

 

      

 

 

 

 LÄS MER OCH BESTÄLL >>

 

 

Följ oss i sociala medier!

       

Nomi prisbelönt barnstol