Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Naturlekplats från Lekolar

Naturlek vi gillar lite extra

  • ROBINIA Lekhus S

    ROBINIA Lekhus S

    Art.nr: 121503
    Lekhus med panel och "fönster" tillverkade av högtryckslaminat. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    35.109,00 kr
  • ROBINIA Sagostund

    ROBINIA Sagostund

    Art.nr: 121587
    Mötesplats, plats för fruktstund, sagostund, hoppa mellan plintarna. Bara fantasin sätter gränser. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    24.907,00 kr
  • ROBINIA Stor sandlåda med aktivitetshus

    ROBINIA Stor sandlåda med aktivitetshus

    Art.nr: 121629-94
    Lekhus med panel och "fönster" tillverkade av högtryckslaminat. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    132.036,00 kr
  • ROBINIA Förarplats fordon med bogserlina + Aktivitetstorn

    ROBINIA Förarplats fordon med bogserlina + Aktivitetstorn

    Art.nr: 121527-94
    Bil, buss, lastbil eller båt - Välj själv! Instrumentpanel, dörr, talande blommor, ratt, litet klätternät rutschkana och tunnel. Instrumentpaneler och rattar i polyeten. Rep i stål, täckt med flätad polypropen. Brickorna på repen är tillverkade av HT-laminat. Dörren är gjord på en mix gummi och textil. Blommorna sitter på ett rör i rostfritt stål och består av HT-laminat, barnen kan tala med varandra genom blommorna. Rutschkana i rostfritt stål. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    164.800,00 kr
  • ROBINIA Lekpanel Griffeltavla

    ROBINIA Lekpanel Griffeltavla

    Art.nr: 121571
    Rittavla av HT-laminat, med bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    12.753,00 kr
  • ROBINIA Utkikspost med ratt

    ROBINIA Utkikspost med ratt

    Art.nr: 121576
    Kikare av rostfritt stål och ratt av polyeten. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    7.802,00 kr
  • ROBINIA Lekpanel Bil

    ROBINIA Lekpanel Bil

    Art.nr: 121570
    Med ratt, växelspak och sidospeglar. Instrumentpanel i polyeten. Sidospeglar i plexiglas, med ram av polyeten. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    14.404,00 kr
  • ROBINIA Förarplats fordon med bogserlina

    ROBINIA Förarplats fordon med bogserlina

    Art.nr: 121526-94
    Bil, buss, lastbil eller båt - Välj själv! Instrumentpanel, dörr, talande blommor och ratt. Instrumentpaneler och rattar i polyeten. Rep i stål, täckt med flätad polypropen. Brickorna på repen är tillverkade av HT-laminat. Dörren är gjord på en mix gummi och textil. Blommorna sitter på ett rör i rostfritt stål och består av HT-laminat, barnen kan tala med varandra genom blommorna. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    94.225,00 kr
  • ROBINIA Förarplats fordon

    ROBINIA Förarplats fordon

    Art.nr: 121524-94
    Bil, buss, lastbil eller båt - Välj själv! Kikare, instrumentpanel, dörr och ratt. Kikare i rostfritt stål, instrumentpanel och ratt i polyeten. Rep i stål, täckt med flätad polypropen. Brickorna på repet är tillverkade av HT-laminat. Dörren är gjord på en mix gummi och textil. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    44.712,00 kr
  • ROBINIA Talande blommor

    ROBINIA Talande blommor

    Art.nr: 121575
    Blommor av rostfritt stål och HT-laminat, barnen kan tala med varandra genom blommorna då de är sammankopplade av rör under marken. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    10.803,00 kr
  • ROBINIA Lekhus L

    ROBINIA Lekhus L

    Art.nr: 121505
    Lekhus med "fönster" tillverkat i högtryckslaminat. På sidan finns det en liten utkikspost, kikaren är tillverkad av rostfritt stål. Blommor av rostfritt stål och HT-laminat, barnen kan tala med varandra genom blommorna. Xylofon av aluminium och UV-resistent HDPE. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    87.023,00 kr
  • ROBINIA Sand och vattenlek

    ROBINIA Sand och vattenlek

    Art.nr: 121568
    Station för sand och vattenlek. Med sandhiss, sittbänk, rännor och lekbord. Lekbord i varmförzinkat stål. Sittbänk och rännor i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    31.509,00 kr
  • ROBINIA Lekhus M

    ROBINIA Lekhus M

    Art.nr: 121504
    Lekhus med "fönster" tillverkat i högtryckslaminat. På sidan finner vi en bänk och en liten utkikspost, kikaren är tillverkad av rostfritt stål. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    42.011,00 kr
  • ROBINIA Öppet lekhus

    ROBINIA Öppet lekhus

    Art.nr: 121628-94
    Med bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    28.200,00 kr
  • ROBINIA Klassisk fjädergunga

    ROBINIA Klassisk fjädergunga

    Art.nr: 121578
    Fjädergunga. Handtag av rostfritt stål. Fjäder av järnfosforerat och pulverlackerat stål. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    8.402,00 kr
  • ROBINIA Klätterstation

    ROBINIA Klätterstation

    Art.nr: 121552-94
    Klätternät tillverkat av stål, täckt med flätad polypropen. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.
    43.812,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.