Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

UPis1 balanspall - "KEEP MOVING!"

UPis1 är en smart balanspall utformad för dynamiskt sittande.

Pallen är flexibel i dubbel bemärkelse - dels är den smidig att flytta och ta med sig, dels bidrar den till rörelsevariation och flexibelt sittande.

Pallen fungerar lika bra för arbete vid skrivbordet som för informella möten eller för läraren som lätt behöver sätta sig ned bredvid en elev. Även perfekt för skolelever som har spring i benen och tack vare balanspallen får möjlighet att vicka och gunga.

Med en enkel och snygg design i fem färger passar UPis1 in i vilken miljö som helst. Steglös höjdinställning 45-63 cm. ø sits 33 cm. Tillverkad i polypropenplast som är återvunnen till 50 %. Mjuk sits och halkfri bottenplatta.


SE FILMEN

Beställ

  • UPis1

    UPis1

    UPis1 är en balanspall utformad för ett dynamiskt sittande, perfekt för den som vill vara flexibel och mobil. En lösning för tillfälligt arbete vid skrivbordet, för informella möten eller för läraren som lätt kan sätta sig ned bredvid en elev. Med en enkel och snygg design i fem färger passar UPis1 in i vilken miljö du än önskar. Steglös höjdinställning 45-63 cm. ø sits 33 cm. Tillverkad i polypropenplast som är återvunnen till 50 %. Mjuk sits och halkfri bottenplatta.
    Pris från:
    3.128,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.