Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a driftstörningar hos vår telefonileverantör har vi problem med telefonmottagningen.

Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende. Välkommen att lägga din order via webbshoppen eller mejla din beställning till kundtjanst@lekolar.se

Hands-On Science och Lekolar söker Business Manager med placering i Stockholm

Är du intresserad av att arbeta i en flexibel miljö som präglas av högt i tak och ständigt lärande?
Vill du vara en del av ett team som arbetar för att ge alla skolor och förskolor bästa tänkbara service och hjälp i deras viktiga arbete att få alla barn och elever att blomstra? Då kan du vara vår nya medarbetare! Hands-On Science utvecklar och säljer konkreta läromedel med tillhörande handledningar samt fortbildningstjänster som gör det möjligt för lärare och elever från förskola till gymnasium att arbeta på ett experimentellt sätt i de naturvetenskapliga och tekniska ämnena.

Sedan mars 2019 ingår  Hands-On Science i Lekolargruppen, som också utvecklar och säljer konkreta läromedel och där  Hands-On Science är ett viktigt tillskott som bidrar med fokus och kompetens inom naturvetenskap och teknik.

Ansvarsområde
I rollen som Business Manager har du det övergripande operationella och ekonomiska ansvaret för verksamheten inom  Hands-On Science, vilket innefattar konceptutveckling, marknadsföring och försäljning av vårt erbjudande till skolor och förskolor. Du rapporterar till Lekolargruppens Country Manager Sweden och ingår i ledningsgruppen för den svenska säljverksamheten. I rollen som medlem i den svenska ledningsgruppen spelar du en viktig roll i att bidra till att utveckla och implementera Lekolargruppens strategiska plan för Sverige.

Då  Hands-On Science är ett viktigt kompetenscentrum inom naturvetenskap och teknik inom Lekolargruppen ingår ett ansvar att stödja och driva på den viktiga satsning Lekolar gör inom dessa områden i Norge, Finland och Danmark.

Du har många viktiga kontaktytor i din roll som Business manager. Externt består de av olika beslutsfattare inom skolans och förskolans värld; nyckelpersoner inom skolor och förskolor, centrala funktioner inom kommuner såsom upphandlings- och utbildningsenheter och andra intressenter med koppling till skolan såsom Skolverket samt olika samarbetspartners till  Hands-On Science, såsom Tekniska Museet och Vetenskapens Hus. Viktiga interna kontaktytor är produktchefer och inköpare som sitter centralt inom Lekolargruppen.

Din profil
Vi söker dig med dokumenterat god ledarfarenhet som har förmågan och modet att tänka stort och nytt. Du har hög ambition och en förståelse för vad som driver affärer framåt.
Förmåga att skapa struktur och vilja att ta ansvar är viktiga egenskaper för att passa in i rollen.

Kommunikativ förmåga samt samarbetsförmåga är betydelsefulla kvaliteter. Du har hög stresstålighet med vana att arbeta mot tighta deadlines och på flera fronter parallellt.

Du har minst 5 års erfarenhet av liknande position i ledande befattning. Vi kräver relevant högskoleexamen. Har du pedagogisk erfarenhet är det en merit men vi värderar högt om du har en god förståelse för den pedagogiska marknadens behov.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva
och engagerade kolleger.

Tjänsten är tillsvidare, heltid (40h/v).
Placeringsort: Stockholm.
Du rapporterar till Country Manager Sweden.

Sänd din ansökan till job@lekolar.com, senast 2019-08-04. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Nilsson, agneta@hos.se

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.