Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a driftstörningar hos vår telefonileverantör har vi problem med telefonmottagningen.

Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende. Välkommen att lägga din order via webbshoppen eller mejla din beställning till kundtjanst@lekolar.se

Vi söker nu en affärsfokuserad och driven Taktisk inköpare

Är du intresserad av att arbeta i en snabb och föränderlig miljö som präglas av höga ambitioner och en lösningsfokuserad inställning? Är du bra på att skapa goda affärer genom strukturerat och professionellt inköpsarbete? Är du en god relationsbyggare? Har du erfarenhet av internationellt inköpsarbete eller liknande? Då kan du vara vår nya Inköpare!

Ansvarsområde
Du har ett brett ansvarsområde och du ansvarar för leverantörsplattformen i Europa främst inom sortimentsområdet Play. Ditt arbete innefattar att vårda befintliga leverantörer och kontinuerligt utvärdera och utveckla dessa samt identifiera och initiera samarbete med nya leverantörer. Vidare ansvarar du för prisförhandlingar och genomför riktade upphandlingar på utvalt sortiment. I nära samarbete med Produktchefen är du också med och bidrar i olika projekt för att förändra produktproföljen och medföljande behov av förändringar i leverantörsplattformen.

Du arbetar också med att säkerställa att Lekolars sortiment lever upp till högt ställda kvalitetskrav samt säkerställer att våra leverantörer godkänner och följer Lekolars ”uppförandekod”.

I rollen som Taktisk Inköpare kommer du att ha många olika kontaktytor både internt och externt och vi ställer därför höga krav på ett positivt bemötande, samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av internationellt inköpsarbete. Det är även önskvärt att du har en bakgrund inom leksaksbranschen.

Du har som lägst eftergymnasial utbildning med inriktning på ekonomi/supply chain/teknik. Du är en van användare av Officepaketet och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi tror att du är en person som ser ett gott samarbete som en framgångsfaktor. Vi tror också du är en driven och självgående person som tar egna initiativ med en stark vilja att uppnå resultat. Du är strukturerad med en analytisk läggning samt har en väl utvecklad prioriteringsförmåga, och du har både förståelse för och intresse av att göra affärer.

Du är en person som tar ansvar, gärna utanför ditt formella ansvarsområde och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt.

Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater och du har lätt för att se möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kollegor.

Sök tjänsten
Tjänsten är tillsvidare, heltid (40h/v).
Placeringsort: Osby.
Du rapporterar till Range Manager Education & Play, Jenny Nilsson.

Sänd din ansökan till job@lekolar.com, senast 2019-09-15.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Nilsson, Jenny.Nilsson@lekolar.com

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.