Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

Så arbetar Lekolar med FN: s världsmål för miljö och hållbar utveckling

Världens stats- och regeringschefer har enats om 17 globala mål för hållbar utveckling. Målen ska uppfyllas innan 2030 och är de mest ambitiösa som världens länder någonsin enats om.

Företag har en central roll i arbetet för att nå de globala målen. I grunden handlar det om att driva företag på ett ansvarsfullt och hållbart sätt som tar hänsyn till sociala, miljömässiga och ekonomiska faktorer i företagets verksamhet i alla led.

På Lekolar brinner vi för att skapa pedagogiska lärmiljöer för barn och ungdomar. Alla FN världsmål syftar direkt eller indirekt till våra kunder. Därför är det naturligt för oss att aktivt arbeta för att skapa de mest säkra och hållbara miljöerna och därmed ge dagens barn och unga de bästa förutsättningarna för lärande och välbefinnande.

De mest relevanta målen för Lekolar

Alla världsmål är lika viktiga, men vi har valt att fokusera på de tre mål som vi som företag har störst inflytande på. När vi pratar om hållbar utveckling är det viktigt att betona både konceptets sociala, miljömässiga och ekonomiska aspekt. Hållbar utveckling omfattar så mycket mer än bara de fysiska produkterna. Vi arbetar för hållbar utveckling i allt vi gör. 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.