Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Svanenmärkta produkter

Som Nordens största leverantör av pedagogiskt och kreativt material för skola och förskola känner vi ett extra stort ansvar för att produktionen ska vara hållbar och produkterna säkra. Därför arbetar vi ständigt, och på olika nivåer, för att försäkra oss om att de produkter vi erbjuder är säkra för både barn, pedagoger och dem som tillverkar produkterna.

En del i detta arbete är att svanencertifiera produkter och produktserier. Det har med åren blivit en hel del produkter, en del av dem ser ni nedan:

 

Om Svanenmärkta produkter

Svanenmärkta produkter uppfyller Svanens tuffa hälso- och miljökrav, till exempel på ytbehandling. De innehåller inte ftalater, parfymer, tungmetaller eller ämnen som finns med på EU:s lista över misstänkt hormonstörande ämnen. Svanen ställer också krav på träråvarans ursprung, hållbarhet, kvalitet och CE-märkning. Det är tryggt att köpa Svanenmärkta produkter!

Att Svanencertifiera en produkt

Att Svanencertifiera en produkt är en lång och krävande process där alla ingående ämnen och material noga kontrolleras och värderas. Man tar hänsyn till hela processen såsom materialval, produktion och destruktion. Inget lämnas åt slumpen, allt dokumenteras och testat för att klara verifieringsfasen.

Märkningen garanterar exempelvis att inga otillåtna ämnen eller kemikalier har använts. Men den garanterar också att säkerheten är hög för dem som själva arbetar i produktionen.


Läs mer om vårt viktiga miljö- och hållbarhetsarbete här.
Ta del av årets hållbarhetsredovisning här.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.