Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

KUBO lektionsplaner och aktiviteter
Gör kodning lekande lätt

Prova vårt kostnadsfria undervisningsmaterial till KUBO Coding och KUBO Coding+ för dynamiskt STEAM*-lärande. Innehåller totalt 28 aktiviteter på 25-45 minuter vardera. Materialet är utformat så att barnen kan arbeta individuellt och i grupp.

KUBO-aktiviteterna täcker fyra grundläggande kodningsprinciper: rutter, funktioner, subrutiner och loopar. 

Varje lektionsplanering innehåller en rad roliga uppgifter och utmaningar som ska lösas så att barnen får självförtroende och mod att försöka, samtidigt som de lär sig olika kodningsprinciper.

Med KUBO Coding+ TagTiles fortsätter eleverna att öva på funktioner, subrutiner och loopar samtidigt som de arbetar med dimensioner som hastighet, riktning, avstånd och tid.

Det finns lärarhandledningar att ladda ner till varje lektionsplanering samt utskrivningsbara aktivitetskort och ett blankt kort så att eleverna kan designa egna uppgifter till KUBO. Läraren kan även göra egna kort med KUBO Map Maker 

Om du behöver mer hjälp för att komma igång med KUBO kan du titta på våra 60 sekunder långa handledningsvideor där rutter, funktioner, subrutiner och loopar gås igenom. 

Handledningsvideor >

Lektionsplaner >

*STEAM – en tvärvetenskaplig undervisningsmetod som kombinerar vetenskap, teknologi, ingenjörsvetenskap, konst och matematik.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.