Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig leveransinformation

Beställningar som läggs på vårt lek- och förbrukningssortiment från och med vecka 50 levereras ut vecka 2 2022. Beställningar från möbelsortimentet kan göras till och med vecka 51 för levereras innan årsskiftet. OBS! Gäller endast produkter som finns i lager. Välkommen att kontakta kundtjanst@lekolar.se för ev frågor.

Programmeringsspel

FILTER

16 Produkter
 • Bee-Bot

  Bee-Bot

  Art.nr: 55205
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola
  952,00 kr
 • Hopspots set

  Hopspots set

  Art.nr: 56846
  Hopspots är ett interaktivt läromedel designat för att skapa inlärning genom rörelse. Via appar till Ipad, högtalare och trådlösa brickor, som reagerar på beröring, programmerar barnen sina egna spel. Med Hopspots kan man tillverka digital teknik, istället för att bara konsumera den passivt. Innehåller: 12 st brickor, 1 st ställning med Bluetoothenhet, högtalare och laddare för alla brickor, fri tillgång till Hopspots app inklusive alla spel och övningar.
  73.395,00 kr
 • Makeblock Codey Rocky

  Makeblock Codey Rocky

  Art.nr: 123577
  Programmerbar robot med flera avancerade, elektroniska moduler. Bluetooth, WiFi och USB. Den är integrerad med avancerad teknologi som AI och IoT, och introducerar elever att lära sig grunderna för programmering i block, Scratch och Python. Kombinationen av lättanvänd robotteknik med grafisk programmering ger unga elever möjlighet att ta sina första steg i kodning samtidigt som de utforskar sin kreativitet. Från 6 år. USB-dongel köps separat.
  1.414,00 kr
 • Pingvinens förberedande kodningsset

  Pingvinens förberedande kodningsset

  Art.nr: 118603
  Utvecklar tidiga färdigheter inom programmering. Setet innehåller stenar föreställande pingviner med pilar i olika riktning, samt aktivitetskort. Träna sekvensering, logiskt tänkande, riktnings- och positionsspråk samt problemlösning. Både pingviner och aktivitetskort är tillverkade i slitstarka material och tål att barnen arbetar med dem utomhus. Innehåller 18 pingviner och 16 färgglada kort. Från 3 år.
  654,00 kr
 • Code & Go mouse mania

  Code & Go mouse mania

  Art.nr: 124335
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
  384,00 kr
 • Logik och kodning - Älvor

  Logik och kodning - Älvor

  Art.nr: 129404
  Med roliga aktivitetskort lär barnen sig siffror och den numeriska ordningen upp till 10. Barnen förvandlas till detektiver och får använda ledtrådar för att placera brickorna på rätt plats.
  556,00 kr
 • Robotkodning

  Robotkodning

  Art.nr: 129506
  Barnen får samarbeta för att dela upp utmaningar i mindre sekvenser och lösa utmaningar gemensamt. Spelet tränar uppmärksamhet och koncentration, logiskt tänkande, problemlösning och samarbete samtidigt som en rumslig medvetenhet växer fram. Innehåller 1 spelbräde, 4 robotar, 2 rouletter, 57 spelkort och 12 pilkort.
  275,00 kr
 • Rolf Essentials - Coding with steps

  Rolf Essentials - Coding with steps

  Art.nr: 130516
  Välj ett djur på spelbrädet och sedan vilken riktning djuret skall gå med hjälp av pilkorten. Låt sedan din motspelare lista ut kodsekvensen för att försöka hitta samma spelruta. När barn har lärt sig innebörden av pilar och riktning är Coding in steps ett naturligt steg i en introduktion till programmering i tidig ålder.
  679,00 kr
 • Makeblock mBot Add-On Pack Interactive Light & Sound

  Makeblock mBot Add-On Pack Interactive Light & Sound

  Art.nr: 123573
  Tillbehörspaket till mBot Explorer med fokus på ljud och ljus. Bygg ut din mBot till en ljussökande robot, en skorpion eller en röstaktiverad skrivbordslampa.
  355,00 kr
 • Rolf Originals - Coding in pixels

  Rolf Originals - Coding in pixels

  Art.nr: 130511
  Coding in pixels lär barnen teckning i form av pixlar. Spelet baseras på principerna för binärkod där koden tilldelar ett mönster av binära tal till varje figur. Varje siffra i rutornas uppgiftskort motsvarar antalet pixlar som skall läggas på spelbrädet för att se vilken pixelfigur som framträder.
  2.168,00 kr
 • Makeblock Electronic Maker's Kit

  Makeblock Electronic Maker's Kit

  Art.nr: 123580
  En modulär elektronisk plattform för snabba prototyper. Innehåller 12 sensorer och ställdon.
  1.828,00 kr
 • Rolf Connect - Coding

  Rolf Connect - Coding

  Art.nr: 130521
  Lär dig enkel programmering på ett helt nytt sätt. Eleverna interagerar med det digitala spelet med hjälp av fysiska brickor. Används tillsammans med 130519, Rolf Connect Hub.
  1.525,00 kr
 • Makeblock mBot Ranger add-on pack-Laser Sword

  Makeblock mBot Ranger add-on pack-Laser Sword

  Art.nr: 123572
  Förvandla din mBot Ranger till ett lasersvärd. Med hjälp av programmet mBlock kan du programmera lasersvärdet och välja olika kontroller. Styr antingen via ljuskontroll, gyro, ljud eller touch.
  628,00 kr
 • Rolf Originals - Coding arrows

  Rolf Originals - Coding arrows

  Art.nr: 130515
  Introducerar programmering för barnen utan en dator. För att programmera en robot behöver barn lära sig att använda pilar och olika riktningar för navigering.
  1.015,00 kr
 • Rolf Essentials - Pixel fun

  Rolf Essentials - Pixel fun

  Art.nr: 130518
  I Pixel fun lär sig barnen att upptäcka teckning med hjälp av pixlar. Spelet baseras på principerna för binärkod där koden tilldelar ett mönster av binära tal till varje figur. Varje siffra i rutornas uppgiftskort motsvarar antalet pixlar som skall läggas på spelbrädet för att se vilken pixelfigur som framträder.
  1.066,00 kr
 • Rolf Essentials - Coding with dots

  Rolf Essentials - Coding with dots

  Art.nr: 130517
  Coding with dots är en påbyggnad till spelen Coding in arrows och Coding in steps. Här lär man sig att förvandla en längre kodsekvens till en kortare med hjälp av prickar. Istället för att lägga ut antalet pilkort används prickar med rätt antal för att visa hur många steg i en viss riktning sekvensen skall ske.
  827,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.