Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Crazix metal pussel

Art.nr: 16463
Kluriga pussel i metall, där man skall försöka dela på de olika bitarna som sitter ihop. Men det är inte så enkelt som det ser ut. PVC-fri. Från 7 år.
Ditt pris:
387,00 kr

Finns i lager

Märkning

Fakta

 • Titel: Crazix metal pussel
 • Antal delar: 5

Andra köpte också

 • Woodix

  Woodix

  Art.nr: 16472
  Klurigt träpussel som kräver tålamod! 6 pussel/förpackning. Av trä. PVC-fri. Från 7 år.
  388,00 kr
 • Tändstickspussel

  Tändstickspussel

  Art.nr: 16801
  Ett spännande spel med 24 stora tändstickor och 30 uppgiftskort i olika svårighetsgrader med lösningen på baksidan. Mått: tändstickor 0,9x21 cm. Av trä. PVC-fri. Från ca 8 år.
  408,00 kr
 • Quadrillion

  Quadrillion

  Art.nr: 15991
  Det ultimata ensamspelet med stora robusta pusselbitar. Det finns flera lösningar för var och en av utmaningarna. För att hjälpa dig att komma igång medföljer ett häfte med både enkla och extremt svåra utmaningar. För 1 spelare. Av ABS. PVC-fri. Från 7 år.
  581,00 kr
 • Pussel Nordisk vinterdag

  Pussel Nordisk vinterdag

  Art.nr: 114248
  Detaljrikt pussel med stansade bitar som får formen som ett djur och andra kända karaktärer. Bitarnas form återfinns även i pusselramen för att barnen lättare ska hitta dess plats. Tjocka och solida bitar av kraftig FSC-märkt återvunnen kartong. PVC-fri. Från 4 år.
  161,00 kr
 • Rush hour

  Rush hour

  Art.nr: 16831
  Rush Hour är ett roligt, taktiskt och klurigt spel för 2 spelare. Välj ett kort och placera fordonen som kortet visar. Försök sedan att flytta bilarna för att få ut din bil före din motspelare. Utvecklar förmågorna strategi och planering. Innehåller 32 olika utmaningar. För 2 spelare. PVC-fri. Från ca 8 år.
  618,00 kr
 • Liknande produkter

  • Knäpp- och låsbräde, Hus med dörrar

   Knäpp- och låsbräde, Hus med dörrar

   Art.nr: 112175
   Ett bräde som man kan ha på väggen eller liggande på bordet. 6 olika metallås. Bakom varje lås döljer sig bilder på gårdens tema. Täck över bilderna i luckorna med papper så fungerar brädet också bra med våra teckenkort (artnr 113404). Lägg ett teckenkort bakom luckan och träna begrepp och tecken samtidigt som du tränar motoriken. Brädets mått är: 44x44x3 cm. Lås och haspar av metall. PVC-fri. Rek. från ca 3 år.
   1.021,00 kr
  • Naturspel Känn och hitta

   Naturspel Känn och hitta

   Art.nr: 135046
   24 delar och en förvaringspåse. Använd det taktila och visuella sinnet samt träna minnet med det här naturligt vackra memoryspelet. PVC-fri. Från 3 år.
   932,00 kr
  • Stort taktilt pussel

   Stort taktilt pussel

   Art.nr: 16634
   Stort känselpussel med motiv av 8 st olika bondgårdsdjur. Alla djur har olika ytstruktur som barnen kan lägga på rätt plats inuti pusslet och sedan upptäcka med känseln. Bitar av kraftig kartong. PVC-fri. Från 3 år.
   379,00 kr
  • Regnbågsgömma

   Regnbågsgömma

   Art.nr: 10500
   En hylla av trä med 6 färgade påsar där olika föremål kan placeras. Erbjuder många olika roliga och spännande övningar där man tränar det taktila sinnet, koncentration, sortering, ordning och språket. Bör hängas upp i barnhöjd. Påsarna är av elastiskt tyg och kan handtvättas. Färgvariationer kan förekomma. Mått: 100x20x20 cm. Av FSC-märkt trä. PVC-fri. Från 3 år.
   3.602,00 kr
  • Spel Titta och känn

   Spel Titta och känn

   Art.nr: 130524
   Ett taktilt spel som kan spelas på olika vis. Målet är att stimulera det taktila och visuella sinnet. Stick in handen i påsen, känn på formen och lägg den på rätt plats. PVC-fri. Från 4 år.
   435,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.