Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Alfabetet

Alfabetet

Material och produkter för att träna alfabetet och arbeta med språk, språkinlärning och språkutveckling i förskolan och skolan. Här hittar du populära Clicko, böcker som tränar bokstäver som tränar alfabetet, memory med bokstäver, spel, ärtpåsar med bokstäver och mycket mer. Allt som behövs för att skapa en språkrik miljö i förskolan och skolan.
Giftfri Förskola tre nivåer
Miljömärkning
Varumärke
Mått
  • Förskoleklass
  • Grundskola 1-3
  • Grundskola 4-6
  • Grundskola 7-9
  • Gymnasieskola
  • Specialundervisning
  • Fritidshem
  • Rensa filter
60 Produkter
  • Clicko Lär dig bokstäver, A-Ö

    Clicko Lär dig bokstäver, A-Ö

    Art.nr: 121276
    Clicko A-Ö är ett pedagogiskt lekmaterial som lär ut bokstäver på ett enkelt, lekfullt och kreativt sätt genom att kombinera barnens byggintresse med fascination för magneter. Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska byggdelarna i trä till bokstäver eller ord. Perfekt för små händer som ännu inte lärt sig att hålla i en penna. Med A-Ö kan man bygga alla 29 bokstäver i alfabetet samtidigt. Clicko A-Ö består av 79 magnetiska trädelar + kortlek och levereras i en tygpåse. Passar för förskolan och skolan där flera barn leker samtidigt. Den passar också bra om du vill kunna bygga stora, häftiga och kreativa saker. PVC-fri.
    3.674,00 kr
  • Clicko Lär dig bokstäver, paket

    Clicko Lär dig bokstäver, paket

    Art.nr: 121275
    Ett pedagogiskt lekmaterial som lär ut bokstäver på ett enkelt, lekfullt och kreativt sätt genom att kombinera barnens byggintresse med fascination för magneter. Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska byggdelarna i trä till bokstäver eller ord. Perfekt för små händer som ännu inte lärt sig att hålla i en penna. Med denna box får barnen utöver en ökad förståelse för bokstäver också möjlighet att bygga både ord och namn. Med byggsatsen följer också en kortlek med bokstavskort samt kort med monster och stjärnor. Dra ett kort och bygg bokstaven på kortet. För varje bokstav får du en stjärna, men akta dig för monstren som älskar stjärnor… Först till 5 stjärnor vinner! Med Byggbox Stor kan du bygga ord och namn med upp till 12-15 bokstäver samtidigt. Flera barn kan bygga samma bokstav samtidigt. Perfekt för förskolor, skolor och fritidshem. Innehåll: 38 magnetiska trädelar + kortlek + ABC-plansch. PVC-fri.
    1.837,00 kr
  • PLUS-PLUS Lär dig bokstäver & siffror

    PLUS-PLUS Lär dig bokstäver & siffror

    Art.nr: 136106
    600 st/fp. Bygg med PLUS-PLUS samtidigt som du lär dig ABC och 123. Detta pedagogiska och lärorika set innehåller 600 PLUS-PLUS klossar och 40 dubbelsidiga kort. Korten har alla bokstäver i alfabetet samt siffrorna 0-9. Av livsmedelsgodkänd PE. PVC-fri. Från 5 år.
    552,00 kr
  • Samlingsmatta med bokstäver

    Samlingsmatta med bokstäver

    Art.nr: 14565
    Samlingsmatta med bokstäverna A-Z i glada färger. Mått 2x3 m. 100 % polyester. PVC-fri.
    2.628,00 kr
  • SpråkGympa ledarlåda, Babblarna 1

    SpråkGympa ledarlåda, Babblarna 1

    Art.nr: 112177
    SpråkGympa-programmet ”Upp och ner och hit och dit med Babblarna” består av tio inspirerande, roliga, motoriska och språkutvecklande pass! Ett pass finns öppet på sprakgympa.se, de övriga nio passen kan du öppna när du beställer denna låda. Med ”Babblarna Första Albumet” som bas och många olika material som stöd, får hela barngruppen leka med ljud, språk och motorik. Ledarlådan innehåller allt du behöver: Tryckt handledning med tio pass, boken ”Tal- och Språkträning i Babblarnas värld” av Iréne Johansson (fördjupning), CD med musiken som ingår i programmet, kort med lekar (för att kunna sätta upp på väggen och komponera ihop egna pass), mapp med diverse material som används till de olika passen, trollstav, tre bollar, fyra koner, påse att gömma saker och kort i. Dessutom ingår inloggning till SpråkGympaWebben. Där finns instruktioner och inspirationsfilm till alla passen och musiken lätt tillgänglig. Allt förvaras i en praktisk plastlåda.
    3.392,00 kr
  • Ärtpåsar med bokstäver

    Ärtpåsar med bokstäver

    Art.nr: 70040
    Färgglada ärtpåsar med tryckta bokstäver som erbjuder många möjligheter för lek och lärande. Kan användas både inom- och utomhus. Hela alfabetet är representerat. Av nylon, fyllda med plastpellets av polypropen. PVC-fri Från 3 år.
    927,00 kr
  • Små kloka barn på bokstavsjakt

    Små kloka barn på bokstavsjakt

    Art.nr: 16317
    ABC-tjuven har stulit bokstäverna i alfabetet. Bokstäverna har sedan ramlat ur tjuvens säck och hamnat på gatan. Den som först hittar bokstäverna som behövs för att bilda orden på sin spelbricka vinner. Lärorikt, enkelt och roligt. För 2-4 spelare. PVC-fri. Från 4 år.
    553,00 kr
  • Magnetbokstäver o siffror

    Magnetbokstäver o siffror

    Art.nr: 50498
    En blandning med magnetiska bokstäver och siffror. 48 st bokstäver versaler och 48 st siffror 0-9. Av PE. PVC-fri. Från 4 år.
    253,00 kr
  • LEGO® Education Bokstäver

    LEGO® Education Bokstäver

    Art.nr: 110212
    DUPLO-klossar med tryckta versaler. Här får barnen möjlighet att träna finmotorik, igenkänning av bokstäver och att bygga enkla ord. Innehåller engelska alfabetet, bokstäverna A-Z. 4 inspirationskort med olika idéer medföljer. Material: ABS. PVC-fri. Från 3 år.
    2.239,00 kr
  • Clicko Lär dig bokstäver

    Clicko Lär dig bokstäver

    Art.nr: 121274
    Ett pedagogiskt spel som lär ut bokstäver på ett enkelt, lekfullt och kreativt sätt genom att kombinera barnens byggintresse med fascination för magneter. Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska byggdelarna i trä till bokstäver eller ord. Perfekt för små händer som ännu inte lärt sig att hålla i en penna. En kortlek med bokstavskort samt monster och stjärnor medföljer så att ni kan spela bokstavsspelet. Dra ett kort och bygg bokstaven på kortet med hjälp av trädelarna. För varje bokstav får du en stjärna, men akta dig för monstren som älskar stjärnor… Först till 5 stjärnor vinner. Du kan bygga alla bokstäver i alfabetet. Innehåll: 12 delar + kortlek. Mått: 18 respektive 10 cm höga delar. FSC-certifierad plywood. PVC-fri. Från 3 år.
    525,00 kr
  • Pussel ABC

    Pussel ABC

    Art.nr: 75008
    Pussel i trä med bilder från Elsa Beskows sagoskatt, bland annat syns herr och fru Zetterqvist på bokstäverna Q och Z. Mått: 35x40 cm. PVC-fri. Från 4 år.
    276,00 kr
  • Bokstäver och siffror i trä

    Bokstäver och siffror i trä

    Art.nr: 48808
    225 delar/fp. Siffror och bokstäver i nordiska alfabetet. 5 st av varje siffra/bokstav. Tillverkade av vitlaserad plywood. Typerna kan målas eller ritas på med kritor och färgpennor. Varje del mäter ca 2,5x4 cm. Tjocklek 2,5 mm. Levereras i obehandlad ask av plywood med fack för varje typ. PVC-fri. Från 3 år.
    390,00 kr
  • Alfabetspärlor kuber

    Alfabetspärlor kuber

    Art.nr: 40292
    600 st/fp. Kubformade bokstavspärlor med svarta tecken på vit botten. Innehåller hela nordiska alfabetet. Bokstäverna är nedsänkta i pärlan vilket gör att färgen håller längre. Mått 6,5 mm. Håldiameter 2,5 mm. Av PS. PVC-fri. Från 3 år.
    202,00 kr
  • Magnetbokstäver

    Magnetbokstäver

    Art.nr: 56469
    288 st/fp. Magnetiska bokstäver, versaler. Av PE. PVC-fri. Från 4 år.
    504,00 kr
  • Första meningarna-lådan

    Första meningarna-lådan

    Art.nr: 114425
    Första meningarna-lådan innehåller material med Babblarna, Ajja & Bajja och Olle & Mia och är ihopsatt för att enkelt kunna jobba med meningsbyggnad. Språklådan innehåller boken ”i Babblarnas hus”, SpråkPusselbitar med tillhörande instruktion, ordkort med Babblarna och Babblarna klippdockor, boken ”Ajja & Bajja i parken”, Ajja & Bajjas lotto, boken ”Leka inne” med Olle & Mia samt tillhörande ordkort, meningskort och klippdockor. Lådan innehåller också ett Knäpp-& låsbräde, ett slags pussel med öppningsbara luckor. En lättsam handledning samt en praktisk plastlåda medföljer.
    2.963,00 kr
  • Sandpappersbokstäver versaler

    Sandpappersbokstäver versaler

    Art.nr: 56179
    Nordiska alfabetet i sandpapper på träbrickor. A - Z + Å, Ä, Ö, Æ, Ø. Rak textad stil. Konsonanterna på rosa och vokalerna på blå bakgrund. Mått 12 x 9 cm. Inklusive förvaringslåda av trä, mått 14 x 12 x 7,5 cm.
    942,00 kr
  • Magnetisk bokstavsträning versaler

    Magnetisk bokstavsträning versaler

    Art.nr: 50409
    Här får barnen på ett roligt och unikt sätt lära sig att skriva sina första bokstäver. Genom att följa linjerna med den magnetiska pennan tränas rätt skrivriktning. När man drar pennan över bokstäverna fylls dessa i av metallkulorna och genom att dra fingret över siffran åker kulorna tillbaka och produkten kan användas om och om igen. Gemena alfabetet med bokstäverna från a-z. Av ABS. PVC-fri. Från 3 år.
    772,00 kr
  • Alfabetet A-Ö med tecken - väggkort

    Alfabetet A-Ö med tecken - väggkort

    Art.nr: 118792
    Inspirerande pedagogiska väggkort med alfabetet A-Ö med tecken i A5-storlek. Perfekt att fästa på väggen i klassrummet eller förskolan. Rosa färg för vokal och blå färg för konsonant.
    229,00 kr
  • Magnetiska träbokstäver

    Magnetiska träbokstäver

    Art.nr: 134125
    Genom att leka med bokstäver och bygga ihop namn och ord lär barnen känna bokstävernas former och kan öva sig på uttal och stavning. Blandade färger och mönster på bokstäverna. 51 bokstäver med de nordiska alfabeten. Höjd 30 mm, bredd varierar per bokstav. Av FSC-trä och magnet. PVC-fri. Från 3 år.
    210,00 kr
  • Taktila bokstäver

    Taktila bokstäver

    Art.nr: 50400
    Mjuka gemena bokstäver med en taktil, upphöjd yta. Barnen kan följa bokstavens form med fingertoppen och träna på bokstävernas namn. Bokstäverna är transparenta och kan med fördel användas på ett ljusbord, men även i vatten, på golvet eller i sandlådan. Kan tvättas i diskmaskin. Innehåller ej bokstäverna Å, Ä, Ö. Höjd 12 cm. Av silikon. PVC-fri. Från 3 år.
    530,00 kr
  • Glömt lösenord?

    Vill du bli kund hos oss?

    Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

    Registrera mig

    Återställ lösenord

    Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.