Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Material på engelska

Giftfri Förskola tre nivåer
Årskurs
 • Förskoleklass
 • Grundskola 1-3
 • Grundskola 4-6
 • Grundskola 7-9
 • Gymnasieskola
 • Rensa filter
23 Produkter
 • Kreativa berättar- och skrivlådor

  Kreativa berättar- och skrivlådor

  Art.nr: 118587
  Ett bibliotek med inspiration för att skriva och berätta. Varje låda är ett populärt ämne och innehåller ett urval av saker och figurer för att inspirera till att skriva både fantasi- och faktaberättelser. Idealiska för att använda vid stimulerande diskussioner innan det är dags att skriva för att sätta gnista på olika intressen och idéer. 10 figurer i varje burk. Från 3 år. Linnea som är lärare i årskurs 1 har använt lådorna och säger följande: ”Figurerna har vi använt till att skriva korta texter där eleverna fått inspiration av figurerna, vilket också har varit en favorit hos eleverna.”
  3.135,00 kr
 • Sound and spelling tubs, engelska

  Sound and spelling tubs, engelska

  Art.nr: 118586
  Träna olika uttal och stavning av de 44 ljuden i engelskan med taktila små objekt. Varje burk har små saker som representerar ett speciellt ljud, vilket förtydligar hur olika stavningar kan ha samma ljud. Täcker initialljud, lång och kort vokal samt digrafer. Kan användas ett ljud/burk i taget för att träna uttal på ett strukturerat vis eller som en rolig och informell övning med hela klassen. Från 3 år.
  3.931,00 kr
 • Små språkkort substantiv och verb, påbyggnad (eng text)

  Små språkkort substantiv och verb, påbyggnad (eng text)

  Art.nr: 50304
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
  399,00 kr
 • Blurt! Vocabulary Game, engelska

  Blurt! Vocabulary Game, engelska

  Art.nr: 130402
  Ett spel som bygger upp engelsk ordförståelse. Vilket ord betyder "a partially dried grape"? Första spelaren som säger "raisin" får rätt. Spelarna turas om att läsa ledtrådar högt, tävlar om att "blurt" (säga) det rätta svaret först och flytta sin spelpjäs ett steg. Första personen eller laget som kommer till cirkeln vinner. Passar 3-12 spelare.
  537,00 kr
 • Writing Prompt Cubes, engelska

  Writing Prompt Cubes, engelska

  Art.nr: 118797
  Tysta tärningar som används till både kreativt berättande och övningar i att skriva texter. På varje sida finns början på en mening på engelska, 36 st totalt. Aktivitetsguide på engelska medföljer. Mått: 4 cm.
  278,00 kr
 • Sight word bingo, engelska

  Sight word bingo, engelska

  Art.nr: 118796
  Med detta spel lär man sig på ett lekfullt sätt engelska fraser och ord på bingobrickan. Luriga ord som uttalas annorlunda än de stavas står i gult. För 2-4 deltagare.
  168,00 kr
 • Word Building Phonics Game, engelska

  Word Building Phonics Game, engelska

  Art.nr: 118795
  Bygg engelska ord snabbt genom att använda alla sidorna på kuberna inom två minuter. Tjäna poäng för varje rättstavat ord. Flest poäng vinner! Utvecklar elevernas stavningsteknik med ordfamiljer, ord, mellanslag och punkt. För 2-4 spelare.
  712,00 kr
 • TeckenHatten 10 språk

  TeckenHatten 10 språk

  Art.nr: 119675
  Dataprogrammet TeckenHatten översatt till tio språk. Lär dig både svenska och Tecken som AKK framför datorn! Lätt och roligt och passande för både barn och vuxna som har ett annat modersmål än svenska. DVD som innehåller: albanska, arabiska, BKS (bosniska), engelska, nordkurdiska, persiska, somaliska, sorani, spanska och turkiska. Språk-TeckenHatten innehåller 1 500 ord och varje ord visas med ljud (svenska + valfritt språk), bild, text och med tydlig teckenvideo (på svenska). För PC, Windows XP/Vista/7/10. Går att styra med kontakter.
  374,00 kr
 • Word Building Dominoes, engelska

  Word Building Dominoes, engelska

  Art.nr: 130401
  Med 84 engelska ord som byggs som ett domino. Hjälper barnen att identifiera och lära sig orden, och hur man sätter samman dem till nya. Med detta paket kan man skapa hundratals olika ord.
  454,00 kr
 • Creative Writing Story Spinners, engelska

  Creative Writing Story Spinners, engelska

  Art.nr: 125005
  Inspirerar till att skapa kreativa berättelser. Varje spinner ger input om vem, vad, när och varför samt olika scenarier, karaktärer och tider. Låt sagoberättande börja!
  472,00 kr
 • Reading Comprehension Cubes, engelska

  Reading Comprehension Cubes, engelska

  Art.nr: 130405
  Sex tärningar med frågor som ökar ordförståelsen på engelska. Eleverna svarar på frågorna innan de läser (röda tärningar), under tiden de läser (blå tärningar) och efter de läst (gröna tärningar). Mått: 4 cm.
  275,00 kr
 • Uttryck dina känslor

  Uttryck dina känslor

  Art.nr: 130397
  Med denna väggtavla kan barnen själva enkelt visa hur de känner sig när de kommer till skolan, förskolan eller fritidshemmet. Innehåller en väggtavla, 30 träfigurer för dekoration, 5 dubbelsidiga kort för gruppering, 5 emojibildkort, 12 bildkort med känslouttryck och 5 tomma kort. Mått: 74x56 cm.
  382,00 kr
 • Super sentence Tub Booster Kit, engelska

  Super sentence Tub Booster Kit, engelska

  Art.nr: 122849
  52 pusselbitar med engelska ord och skiljetecken. Ett påbyggnadsset till 122848.
  734,00 kr
 • Sentence Tubs, engelska

  Sentence Tubs, engelska

  Art.nr: 122848
  115 pusselbitar med ord och skiljetecken på engelska. Färgerna visar vilken ordklass ordet tillhör. Nouns=blue, verbs=red, Adjectives=green, Adverbs=peach, Prepositions=purple, Pronouns=yellow, Conjuctions=pink, Determiners=gold, Punctation=grey.
  1.012,00 kr
 • Retell a Story cubes, engelska

  Retell a Story cubes, engelska

  Art.nr: 130407
  6 st/fp. Förstärk läsandet och läsförståelsen och låt barnen berätta om boken/texten de läst med hjälp av frågorna på tärningarna. Mått: 4 cm.
  267,00 kr
 • Word on the street, engelska

  Word on the street, engelska

  Art.nr: 118799
  Här gäller det att bli den bästa ordsmeden på engelska ord. Flytta konsonanter i ditt ord till din sida på gatan innan tiden går ut. Samla 8 ord och vinn spelet. För 2-8 spelare.
  539,00 kr
 • Learn about feelings, engelska

  Learn about feelings, engelska

  Art.nr: 130392
  Utforska känslor och öva sociala färdigheter. Med 10 engagerande aktiviteter lär sig barnen om sina egna och andras känslor. Matcha kroppsspråk och ansiktsuttryck på karaktärerna på kuberna. Kan känslor se olika ut på olika människor? Innehåller 2 tärningar med frågor, 4 tärningar med karaktärer, 12 kort med karaktärer, 18 händelsekort, 1 plansch och en startguide. Allt på engelska.
  396,00 kr
 • Bildkort engelska substantiv, självrättande

  Bildkort engelska substantiv, självrättande

  Art.nr: 129204
  Associationsspel för att matcha 108 substantiv med rätt bild.
  739,00 kr
 • Sentence Building blocks, engelska

  Sentence Building blocks, engelska

  Art.nr: 130400
  114 färgglada dominobrickor med ord och skiljetecken på engelska för att skapa meningar innehållande de olika ordklasserna.
  463,00 kr
 • Photo Cards, Basic Vocabulary, engelska

  Photo Cards, Basic Vocabulary, engelska

  Art.nr: 130394
  156 färgbilder med text som utökar ordförrådet på engelska. Varje kort är 7,5 cm, dubbelsidigt och har en bild samt plats för att skriva. Korten är avtorkningsbara. Alla är uppdelade i 16 kategorier. Att jobba med både bild och text befäster ordets innebörd i minnet.
  Pris saknas
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.