Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Tolo bondgårdspaket

Art.nr: 12016
Ett stort och tåligt bondgårdspaket av hög kvalitet för yngre barn. Här finns allt som behövs för att stimulera fantasin kring djur- och bondgårdslek. Innehåller en rejäl traktor med släp som kan kopplas av och på, häst, stall, 1 ko, 2 grisar, kyckling, lamm, 2 höbalar, staket som kan kopplas ihop, och fågelskrämma. Rörliga armar och ben; ledljud bekräftar rörelsen. Använd knappen på magen för att skapa mer ljud. Av ABS. Från 1 år. Traktor ej batteridriven. PVC-fri.
Ditt pris:
3.036,00 kr

Finns i lager

Märkning

Fakta

 • Titel: Tolo bondgårdspaket
 • Antal delar: 22
 • Storlek: Mått på traktor 18x15x12 cm

Andra köpte också

 • Paket med Tolo hus och familj

  Paket med Tolo hus och familj

  Art.nr: 45100
  Ett paket med både Tolo lekhus och Tolo familj tillsammans. Rörliga armar och ben; ledljud bekräftar rörelsen. Tryck även på magen för att få dockorna att låta. Av ABS. PVC-fri. Från 1 år.
  1.818,00 kr
 • Playmobil Noaks ark

  Playmobil Noaks ark

  Art.nr: 15563
  15 delar. Playmobil är perfekt för lek på egen hand, eller tillsammans med en kompis. 2 lekfigurer och 10 djur medföljer – elefanter, giraffer, zebror, lejon och duvor. Båtens överdel går att ta av om man har något som man vill lasta i skrovet. Av ABS. PVC-fri. Från 18 månader.
  1.082,00 kr
 • Bondgård

  Bondgård

  Art.nr: 11158
  En enkel lantgård som du lätt monterar ihop själv. Avtagbart tak för att barnen smidigare ska kunna leka inne i stallet. Innehåller lekmatta av kartong, lyftkran, stall och tio staket. Djur ingår ej. Gården av FSC-märkt MDF och staket av trä. PVC-fri. Från 3 år.
  1.156,00 kr
 • Tolo lekhus

  Tolo lekhus

  Art.nr: 45103
  Idealiskt lekhus som du kan använda för att skapa en fantasivärld full med lek och kreativitet, där barnet utvecklar språket och den sociala förmågan. Stabilt och färgglatt som passar den vilda, tidiga leken. Med handtag så att det är lätt att bära. Av ABS. PVC-fri. Från 1 år.
  1.195,00 kr
 • Tolo vänner

  Tolo vänner

  Art.nr: 12018
  Kompisar från hela världen! Stimulerar till rollek och till att lära sig mer om människor, olika nationaliteter och omvärlden. Rörliga armar och ben; ledljud bekräftar rörelsen. Använd knappen på magen för att skapa mer ljud. Mycket rejäl och tålig kvalitet av ABS. PVC-fri. Från 1 år.
  1.628,00 kr
 • Liknande produkter

  • Playwood bondgård stor

   Playwood bondgård stor

   Art.nr: 11081
   En stor och rejäl bondgård med uthus och gårdsplan. Bondgården har många fönster, bås till djuren, staket och avtagbart tak som möjliggör lek från flera håll och för många barn samtidigt. Levereras färdigmonterat. Djur ingår ej. Av tjock, lackerad FSC-godkänd plywood. PVC-fri. Från 2 år. Svanenmärkt, licensnummer 5095 0005.
   4.351,00 kr
  • Playmobil hästgård

   Playmobil hästgård

   Art.nr: 15540
   50 delar. En hästgård med stall, ponnyer, stallskötare, och mycket annat. Av ABS. PVC-fri. Från 4 år.
   1.039,00 kr
  • Lekmatta bondgård

   Lekmatta bondgård

   Art.nr: 14170
   En härlig bondgårdsmatta som inspirerar till lek med djur, bilar och figurer. Genom en speciell vävteknik får mattan en annorlunda ytstruktur med 3-dimensionell effekt. Av polyester och bomull. Räfflad undersida, ej antiglid. Djur och tillbehör ingår ej. PVC-fri.
   2.491,00 kr
  • Bondgård

   Bondgård

   Art.nr: 11158
   En enkel lantgård som du lätt monterar ihop själv. Avtagbart tak för att barnen smidigare ska kunna leka inne i stallet. Innehåller lekmatta av kartong, lyftkran, stall och tio staket. Djur ingår ej. Gården av FSC-märkt MDF och staket av trä. PVC-fri. Från 3 år.
   1.156,00 kr
  • Playwood bondgård stor natur

   Playwood bondgård stor natur

   Art.nr: 17469
   En stor bondgård med uthus och gårdsplan. Bondgården har många fönster, bås till djuren, staket och avtagbart tak som möjliggör lek från flera håll och för många barn samtidigt. Levereras färdigmonterat. Djur ingår ej. Av tjock, lackerad FSC-godkänd plywood. PVC-fri. Från 2 år. Svanenmärkt, licensnummer 5095 0005.
   4.316,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.