Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Skola & Fritidshem

Skola & Fritidshem

Superkrafter har vi allihopa

Tipsnummer: 9208 Svårighetsgrad: Medel
Ljusa lyktan. Limma fast vaddkulan på papprullen. Klipp ut cape, ögonbindel och nattmössa av dekorationsfilt. Månen klipps ut i kartong och dekorationsfilt. Lampa: Vira aluminiumtråd som en lampsockel. Limma fast en gul vaddkula på den. Måla lampsockeln med silverfärg. Använd mycket färg så det blir ett tjockt lager. Supersvararen. Måla papprullen med silverfärg. Klipp ut cape, frågetecken och ögonmask i grön dekorationsfilt. Limma fast huvudet på papprullen. Limma fast cape, ögonbindel och frågetecken på figuren. Klipp till bitar av garn och limma fast som hår. Aquawomen. Måla papprullen blå. Måla en vaddkula brun. Klipp ut cape, kjol och ögonmask i dekorationsfilt. Limma fast på figuren. Klipp till hår i svart garn och limma fast. Eldväktaren. Använd en papprulle som kropp samt en papprulle som huvud. Limma fast en knappform i papprullen som ansikte. Klipp ut capen, elden och ögonmasken i dekorationsfilt. Limma fast ögon. Superdoktorn: Klipp till en cape av vit dekorationsfiltfilt. Klipp ett rött kors av röd filt o limma fast på capen. Limma fast capen på papprullen. Gör ett stetoskop av aluminiumtråd och en kristallsten. Pannspegeln är gjord av en knappform som målas med silverfärg. Klockstopparen: Klipp till en cape av svart filt o limma fast på papprullen. Gör en hatt av gladkartong och klipp en remsa av svart filt o limma fast som band på hatten. Ögonen görs av knappformar och självhäftande ögon. Monokeln gör du av aluminiumtrådtråd som tvinnats. Limma fast knappar samt skylten på figuren.
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.