Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Enkel nystart för förskolans lärmiljöer

Enkel Nystart – ett paket med allt som behövs på en förskoleavdelning

Att starta en ny förskoleavdelning är ett stort projekt, roligt och fyllt av möjligheter. Men det ställer höga krav på förmågan att se detaljer och samtidigt ha överblick – både över behov och kostnader. Då är det bra att ta hjälp av någon med erfarenhet. För visst vill du komma igång så snabbt som möjligt?

Vi har inrett förskolor i 30 år. Låt oss hjälpa dig!

Enkel Nystart är ett paket som Lekolar tagit fram i samarbete med ett antal förskolor. Deras synpunkter är vår garanti för att vi ständigt kan erbjuda utprovade och väl fungerande totallösningar för alla typer av förskoleverksamheter.

Vi har olika grundpaket som anpassas efter antal barn, verksamhetens åldersgrupp och dina särskilda önskemål. Du kan var trygg i vetskapen att vi levererar en komplett lösning som täcker alla områden från minsta gem till cyklar, bord och stolar – och allt i lagom mängd.

Alla lokaler har olika förutsättningar. Viktigt är att plats finns för de sju funktionerna; entré, äta & allrum, vila, omvårdnad, leka, skapa och personalrum & kontor. Vi har detaljerade listor med möbler och utmanande material som ni kan beställa av oss.

Hur går du vidare?

1. Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se eller tel 0479-199 00.
2. Boka ett (gratis och förutsättningslöst) möte med din säljare.
3. Vi kommer till er med paketförslag på inredning, lek och förbrukningsmaterial som vi går igenom och diskuterar tills det är perfekt för er. 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.