Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Header_möbelmagasin_skola_1200x400_2.jpg

Inredningsinspiration för skolan!

Arbetar du som exempelvis lärare eller rektor i skolans värld? Det här inspirationsmagasinet har vi gjort till dig. Här bjuder vi på kreativa och pedagogiska lärmiljöer i vår nya färgpalett. Du kan också läsa en spännande interbju med professor Mette L´orange där hon pratar om färgsättning och färgers betydelse och påverkan på oss människor. Sist men inte minst bjuder vi på hållbara möbler, produktnyheter och tips på hur du enkelt skärmar av för att skapa ökad studiero. Detta och mycket mer... trevlig läsning!

Bild_mockup_skolmagasinHT22_1200x400.jpg

Bläddra i foldern och se olika inredningslösningar för skolan. Om du vill att vi skickar ett fysiskt exemplar av foldern är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.