Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

 

Header_playwood_1200x500.jpg

Playwood - en hållbar serie lekmöbler för förskolan


Ola Wihlborg, en av Sveriges främsta designers, är namnet bakom vår senaste serie med trälekmöbler. Resultatet blev en kollektion av möbler i FSC-märkt plywood till förskolans alla leksugna barn. Ola hade flera mål med sin design, däribland att den skulle öppna upp för lek där många kan delta men även vara enkel för att utmana barnens egna fantasi och kreativitet. 

Bilen, båten, marknadsståndet, köket, parkeringshuset och bondgårdshuset möjliggör allt från rollek till turtagning, problemlösning, matematik, eget tänkande och socialt samspel.

Spana in alla produkter här och bläddra gärna i vårt Playwood-magasin där du kan läsa vår intervju med Ola och se mer av produkterna.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.