Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.


Harmoniskt och lekfullt på Klockarebyns förskola

Vi är väldigt stolta och glada över att vi har fått vara med och skapa de fyra avdelningarna på Klockarebyns förskola i Västra Karup. Förskolan hade som önskemål att lokalerna skulle vara i harmoni med arkitektens grundtanke, både avseende färgsättning och inredning. Det var viktigt med utrymmen som andades tillgänglighet för att bidra till barnens känsla av sammanhang, delaktighet, ökat engagemang och motivation. Inredningen skulle kännas enhetlig och harmonisk gällande både färgval, materialval, funktion och ljuddämpning. Sist men inte minst önskade de att stolarna var upphängningsbara och att samtliga material var avtorkningsbara för att enkelt kunna hålla rent.

Resultatet blev en färgskala i harmoniska och glada färger med mobila, praktiska och kreativa lösningar. Här finns verkligen möjlighet för barnen att både leka kodat och okodat, utmanas, röra på sig och vila upp sig i de olika krypinen. Detta har blivit möjligt bland annat tack vare möbler från de populära serierna Fixa Play och Helmi. Här är en av alla 3D-ritningar som vår inredningsarkitekt Jessica skapade när vi presenterade inredningsförslaget för förskolan. Bilden föreställer det som kom att bli ett av basrummen:

Skissbild_1200x600.jpg

Bläddra gärna digitalt i vårt magasin om Klockarebyns förskola och välkommen att beställa ett fysiskt exemplar genom att kontakta kundtjänst på kundtjanst@lekolar.se.


Utforskande lek i basrummen


I detta basrum finns det plats för att samlas, leka och utforska, både själv och tillsammans med andra. Här har vi möblerat med låga möbler och grupperingar för en god överblick över rummet samt flexibilitet i att skapa nya rum eftersom flera av möblerna har hjul. Detta gör även att man enkelt kan avskärma eller rama in. 

På den översta bilden syns Norden materialskåp med sällskap av våra praktiska vägghängda Fixa whiteboards och anslagstavlor. Mattan kan med fördel användas för både samling framför whiteboarden liksom pedagogisk lek. På mattan står förvarings- och lekmöbeln Fixa svängd och bredvid syns vårt låga Playwood lekbord med Fixa lekmatta. Ytterligare förvaring finns tack vare våra Fixa stommar med hjul. Möbleringen längst bak med bord och stolar är från vår serie Lilla My och den främre möbleringen utgörs av barnstol Helmi och ett specialtillverkat bord (kontakta kundtjänst för mer information).

På de mittersta bilderna syns våra Fixa podium och på bilderna längst ner finns det ett mysigt krypin för bokläsning samt en boklåda


Förskolans olika basrum är väldigt snarlika i sin möblering men skiljer sig i färgsättning. Det rummen har gemensamt är dock en behaglig kombination av en accentfärg och val av material. Detta för att matcha förskolans egna färgsättningar. I detta basrum är inte grått och blått accentfärger utan istället orange och gult. 

Även här har vi inrett med låga och mobila möbler för att enkelt kunna mötas över leken och möblera om efter behov. I detta rum hittar vi en av hörnmodulerna i serien Snake och Fixa podium som står placerade framför Fixa whiteboards och anslagstavlor. Här finns också smidiga Fixa svängd som är sammansatt med en Fixa T vilket i sig skapar rum-i-rummet. Det finns även plats för både flanotavlor med Babblarna-sagor och ljusbord med Magna-Tiles. Vill barnen utforska stadslivet så kan dem göra det tack vare vår Fixa bänk med lekmattan Fixa tillsammans med Pall Top. I nära anslutning finns det också plats för avskärmning tack vare Fixa huset och balansstenar för spring i benen. 

Möjligheternas grupprum


Förskolans grupprum är verkligen möjligheternas grupprum. Här har vi tagit tillvara rummen på bästa sett genom att ge förutsättningar för olika typer av pedagogisk lek. Här kan barnen exempelvis öva konstruktion med våra stora mjuka byggklossar, utöva oprogrammerad eller open ended-lek med träskatter och stimulera sinnena med sensoriskt material

Den lilla möbleringen med hjälp av barnstol och bord Lilla My möjliggör allt från läsning till pusslande eller lek med färgklossar. Med hjälp av lekbordet kan pedagogerna förvara leksaker och lärmaterial och barnen kan förundras av allt från green screen till programmering med Glow and Go Bot. Ett av grupprummen har dessutom gjorts om till ett rum för utklädnad och rollek. På utklädningsvagnen kan barnen välja kläder för att sedan uppträda på den riktiga scenen med draperier som går att dra fram och tillbaka likt en ridå. För att skapa scenen har vi använt våra Art scenmoduler och på scenen ligger ett gäng Hodgepodge-kuddar. Rummet kan fyllas med allt från rytmikinstrument till käpphästar, sagokappor och djurmasker.

Rofyllt i restaurangen 


Vad blir det för mat? I förskolans restaurang och matsal har vi möblerat för att skapa en miljö där barnen och pedagoger ska få en härlig matupplevelse. Här finns en variation av både runda och rektangulära bord för att skapa en fin balans. Barnen sitter skönt på barnstol Helmi och i rummet finns smidiga åkstolar för pedagogerna. Avskärmning och ljuddämpning skapas enkelt med våra flyttbara golvskärmar Enkel.

En ateljé som andas kreativitet 


I ateljén finns det plats för kreativitet i alla dess former. Rummets höga takhöjd och rymliga lokal i jordnära färger skapar bra förutsättningar för kreativiteten att flöda. Här finns olika typer av zoner för olika typer av skapande. Barnen kan med fördel kladda på bord Maria som har en yta i linoleum som både ljuddämpar och tål väta. Även här, likt i matsalen, hittar vi barnstol Helmi och åkstol Palett. För de barn som vill stå och måla har vi placerat två stafflier med plexiglas men även två väggstafflier. Det finns dessutom gott om förvaring för allt skapandematerial. Förutom förskolans egna fasta förvaring finns den mobila i form av Wille-vagnen och Fixa-stommen med öppna fack och whiteboard. 

Och sist men inte minst har vi också adderat en hyvelbänk i perfekt storlek för barn i förskoleåldern. Det ger möjlighet till skapande på andra sätt än vid ett vanligt bord där barnen kan utforska olika sätt att arbeta med olika typer av material. 

Uppåt väggarna i upplevelserummet och rörelse i aktivitetsrummet

 

Välkommen in att uppleva (på väggarna)! Att ge barnen en upplevelse vart dem än går på förskolan är ett bra sätt att stimulera sinnena och låta dem testa och utforska. I upplevelserummet har vi valt att sätta upp ett antal lekpaneler, väggtavlor, en väggbana och lysande bollar. En plats där både barn och vuxna får svårt att låta bli att börja leka. 

I aktivitetsrummen är det fokus på rörelse och motorisk träning. Här kan barnen öva balansen på både lekvalvet i regnbågsfärger, balansstenarna och ramperna. Barnen bjuds också in till att skapa hinderbanor med de olika produkterna och kan tillsammans hjälpas åt att skapa en bana. 

Säg hej till Jessica och Alexander

Vår inredningsarkitekt Jessica och projektsäljare Alexander har tillsammans med våra andra kollegor på Lekolar planerat, inrett och levererat Klockarebyns inredning. Lekolar finns med från början till slut i processen för att du som kund ska kunna känna dig trygg. Ta gärna kontakt med vår projektsäljare Alexander om du vill veta mer!

Inred som Klockarebyns förskola

 • Barnstol Helmi 37 utan armstöd

  Barnstol Helmi 37 utan armstöd

  Färgkoordinerad med vårt övriga sortiment. Stativet är i vitpigmenterad björk och sits och rygg är i tåligt högtryckslaminat. Stolen är även försedd med tysta glidtassar för en lugnare miljö. Använd gärna vårt upphängningsbeslag för att underlätta städning. Sits: B34 D28 cm.
  Pris från:
  1.462,00 kr
 • Norden materialskåp 2 hel dörr B100xD32xH210 vit

  Norden materialskåp 2 hel dörr B100xD32xH210 vit

  Materialskåp med stomme i direktlaminat. Fronter kan fås med antingen direktlaminat eller högtryckslaminat. Inredd med 5 hyllplan varav 3 flyttbara, 2 hela dörrar med spanjolettlås (inkl. 2 nycklar) och 170 graders öppningsvinkel. Högtryckslaminat på fronten gör att den får en extremt tålig yta.
  Pris från:
  6.072,00 kr
 • Åkstol Palett

  Åkstol Palett

  Bekväm och ergonomisk åkstol. Ryggstöd finns som tillval. Ställbar sitthöjd 35–44 cm. Totaldiameter på sits 32 cm. Totaldiameter på fotkryss 55 cm. Sits i konstläder med stoppning.
  Pris från:
  2.155,00 kr
 • Fixa hus 3: D36

  Fixa hus 3: D36

  Krypin format som ett hus. Måtten är anpassade för att passa på Fixa 3:1. Björk och vitpigmenterad helt i plywood; färgade med laminat. Ska fästas i vägg med medföljande vinkelbeslag. Kombinera gärna med Fixamadrasser som är speciellt framtagna för husen. För att undvika tipprisk ska fristående moduler ha stödben med 2 låsbara hjul. Moduler utan eller med ben eller sockel ska fästas mot vägg, gäller moduler högre än 80 cm. Monterad.
  Pris från:
  9.765,00 kr
 • Fixa podium hexagon 46 exkl. tyg

  Fixa podium hexagon 46 exkl. tyg

  Mjukt podium med en kallskumskärna. Exkl tyg. Tygåtgång för höjd 20 cm: 1,4 m och 30 cm: 1,9 m.
  Pris från:
  3.443,00 kr
 • Fixa whiteboard 3 bred H150

  Fixa whiteboard 3 bred H150

  Art.nr: 117660
  Väggfast whiteboard på björkplywoodskiva, perfekt att kombinera med övriga Fixaväggar. Finns i flera höjder och bredder. Monteras fler väggar bredvid varandra är det viktigt att de monteras ihop för att minimera klämrisken. Förborrade distanser medföljer för att det ska bli rätt avstånd från väggen. Ej magnetisk.
  6.922,00 kr
 • Bord Lilla My

  Bord Lilla My

  Bord i samma tidlösa design som övriga My- och Lilla My-serien. Mått: höjd 55 cm, ø 80 cm. Massiv björk.
  Pris från:
  4.758,00 kr
 • Låg barnstol Lilla My sh 33 cm

  Låg barnstol Lilla My sh 33 cm

  Sitthöjd 33 cm. Sitsmått: B32xD29 cm. Totalbredd 38 cm. Vikt 3 kg.
  Pris från:
  1.360,00 kr
 • Playwood lekbord H33

  Playwood lekbord H33

  Ett rejält och mycket funktionellt lekbord med låsbara hjul. På lekbordet kan barnen bygga med klossar, lekdjur, järnväg m.m. Med 6 fack för smart förvaring, anpassade efter mått till förvaringsbox Classic. Alla Lekolars garage, bondgårdar och dockhus är anpassade för lekbordet. Fina lekmattor för att dämpa ljudet och skydda ytan finns att köpa till. Av kraftig, vitpigmenterad, FSC-godkänd plywood. Levereras färdigmonterat. Mått: L99xB84xH33 cm. Fackens innermått: B31xH20xD39 cm. Från 1 år.
  Pris från:
  9.147,00 kr
 • Fixa lekmatta 96,5x79,5

  Fixa lekmatta 96,5x79,5

  En lekmatta i stilren design med lekfullt motiv. Ingår i Fixa-play serien. Anpassad för att passa på lekborden 83410 och 83411, men fungerar också bra som lekmatta på golvet. Mattan skyddar lekytan och är ljuddämpande. Mått: 96,5x79,5 cm, 4 mm tjock. Av polyesterfilt. Gummerad undersida. PVC-fri.
  Pris från:
  1.097,00 kr
 • Fixa boklåda 3: bred H30, frontdisplay

  Fixa boklåda 3: bred H30, frontdisplay

  Boklådan passar både fristående och ovanpå en Fixa 3:1. Handtag underlättar förflyttning. Boklådan kan förses med ben, plint, sockel eller hjul för Fixa. Björk och vitpigmenterad helt i plywood; färgade med laminat.
  Pris från:
  3.907,00 kr
 • Bana ramp 0-15 cm

  Bana ramp 0-15 cm

  Tillhör Banserien. I denna serie kan man bygga banor efter eget önskemål. Finns i många utföranden. Barnen uppmanas att utveckla motoriska färdigheter samt socialt samspel. Är speciellt framtagen för de minsta barnen. Stomme i björk med topplager av naturgummi i olika färger. Mått: 60x60x0-15 cm. För barn 1–3 år.
  Pris från:
  5.050,00 kr
 • Bana kycklingstege 0-15 cm

  Bana kycklingstege 0-15 cm

  Tillhör Banserien. I denna serie kan man bygga banor efter eget önskemål. Finns i många valbara utföranden. Barnen uppmanas att utveckla motoriska färdigheter samt socialt samspel. Är speciellt framtagen för de minsta barnen. Stomme i björk med topplager av naturgummi i olika färger. Mått: 60x60x0-15 cm. För barn 1–3 år.
  Pris från:
  7.064,00 kr
 • Bana spegel 15 cm

  Bana spegel 15 cm

  Art.nr: 80498
  Tillhör Banserien. I denna serie kan man bygga banor efter eget önskemål. Finns i många utföranden. Barnen uppmanas att utveckla motoriska färdigheter samt socialt samspel. Är speciellt framtagen för de yngsta barnen. Stomme i björk med topplager av naturgummi i olika färger. Spegel med 4 mm säkerhetsglas. Mått: 60x60x15 cm. Glasets hållbarhet är anpassat för barn 1-3år.
  7.233,00 kr
 • Lekvalv Regnbåge

  Lekvalv Regnbåge

  Art.nr: 80460
  Här kan barnen bygga sin egen koja eller tunnel, eller vända på valvet och ha det som en gunga. Innehåller 5 st lekvalv med regnbågens färger av trä med stomme i stål.
  15.273,00 kr
 • GONGE® Balansstenar Nordic

  GONGE® Balansstenar Nordic

  Art.nr: 124020
  Tränar barnens koordination, balans och förmåga att bedöma avstånd. Stenarna är triangulära och har gummifötter. Innehåller 3 stenar i storlek 25x25x25 cm, höjd 4,5 cm samt 3 st i storlek 36x36x36 cm, höjd 8,5 cm. Staplingsbara för att ta mindre plats när de inte används. Kan användas såväl ute som inne, men förvaras inomhus. Av PP och TPE. PVC-fri. Från 2 år.
  1.206,00 kr
 • Fixa stomme 3:2, djup 36

  Fixa stomme 3:2, djup 36

  Önskar ni monteringshjälp från Lekolar, mejla mobler@lekolar.se. Bifoga enkel skiss eller ritning på hur ni tänkt bygga er Fixa-produkt samt WSE nummer som mejlas till er när order är lagd. För att undvika tipprisk ska fristående moduler ha stödben med 2 låsbara hjul. Moduler med ben eller sockel ska fästas mot vägg, gäller moduler högre än 80 cm. Låg Fixa stomme, kan även hängas på väggen. Innermått: B85xH75xD35. Yttermått: B88xH79xD36.
  Pris från:
  5.050,00 kr
 • Fixa krypin grotta 3:2

  Fixa krypin grotta 3:2

  Fixa färdigmodul gjord som ett krypin i form av en grotta. Stomme tillverkad i björkplywood med front av målad 15 mm MDF. För att undvika tipprisk ska fristående moduler ha stödben med 2 låsbara hjul. Moduler med ben eller sockel ska fästas mot vägg, gäller moduler högre än 80 cm. Kombinera gärna med Fixamadrasser.
  Pris från:
  9.009,00 kr
 • Fixa svängd :1, ytter ø 244 cm plywood

  Fixa svängd :1, ytter ø 244 cm plywood

  Önskar ni monteringshjälp från Lekolar, mejla mobler@lekolar.se. Bifoga enkel skiss eller ritning på hur ni tänkt bygga er Fixa-produkt samt WSE nummer som mejlas till er när order är lagd. Stödben, med 2 låsbara hjul, rekommenderas till moduler som ska stå fritt. Det gäller moduler högre än 80 cm, dvs :2, för att eliminera tipprisken. Svängd modul med 35 cm djup som kan användas till att bygga hel cirkel (4 delar) eller som avdelare till rum i rummet. 120x120 cm 1 A4 höjd. Innerradie 839 och ytterradie 1199.
  Pris från:
  9.677,00 kr
 • Fixa 3:1 utan rygg, djup 36

  Fixa 3:1 utan rygg, djup 36

  Önskar ni monteringshjälp från Lekolar, mejla mobler@lekolar.se. Bifoga enkel skiss eller ritning på hur ni tänkt bygga er Fixa-produkt samt WSE-nummer som mejlas till er när order är lagd. Stödben, med 2 låsbara hjul, rekommenderas till moduler som ska stå fritt. Det gäller moduler högre än 80 cm, dvs :2, för att eliminera tipprisken. Fixa basmodul utan rygg. Med förstärkning. 88x79 cm.
  Pris från:
  3.205,00 kr
 • Väggbana set

  Väggbana set

  Art.nr: 80551
  Låt barnen utöka sitt lekutrymme upp till väggarna. Set med 2 dalar och ett berg. Innehåller: 3 längder och två ändstycken. Snigelfamilj 80553 och kulsats 80552 finns att beställa som tillbehör. Mått: L313 D7 H5 cm.
  9.768,00 kr
 • Lekpanel färgspel

  Lekpanel färgspel

  Art.nr: 38270
  Lekpanel med färgade pinnar. De färgade pinnarna kan snurra 360° och kan därför användas på båda sidor och av flera barn samtidigt. Rörelsen och färgerna på denna lekpanel erbjuder både en kinetisk och visuell utmaning. Kan monteras på vägg, stående eller som en kub med hjälp av fötter som kan beställas separat. Björkkryssfaner. För de allra minsta, 0-3 år.
  6.265,00 kr
 • Lekpanel gitarr

  Lekpanel gitarr

  Art.nr: 80470
  Lekpanel gitarr. Här kan världens minsta musiker producera sina egna ljud med hjälp av strängar i olika längder – uppfattningen av ljud och beröring stimuleras. Kan monteras på vägg, stående eller som en kub med hjälp av fötter som kan beställas separat. Björkkryssfaner. För de allra minsta, 0-3 år.
  5.419,00 kr
 • Lekpanel labyrint

  Lekpanel labyrint

  Art.nr: 31695
  Lekpanel med labyrint. Panelen erbjuder tre olika spår med ett klot som är format att passa ett litet barns hand. Kan monteras på vägg, stående eller som en kub med hjälp av fötter som kan beställas separat. Björkkryssfaner. För de allra minsta, 0-3 år.
  5.419,00 kr
 • Lekpanel spegel

  Lekpanel spegel

  Art.nr: 31696
  Lekpanel med spegel. Kan monteras på vägg, stående eller som en kub med hjälp av fötter som kan beställas separat. Spegel i akrylmaterial. Björkkryssfaner. För de allra minsta, 0-3 år.
  5.419,00 kr
 • Tusenfoting väggtavlor

  Tusenfoting väggtavlor

  Art.nr: 12149
  En mycket fin tusenfoting som på ett lekfullt sätt utvecklar många olika motoriska färdigheter. De olika delarna tränar t.ex. öga- handkoordination, observationsförmåga, finmotorik, balans och enkel matematik. Utnyttja väggytan på ett smart och tilltalande sätt. Av trä. PVC-fri. Från 3 år.
  9.769,00 kr
 • Lysande boll

  Lysande boll

  Art.nr: 116661
  Skapa ett rum för att i stillhet utforska dina olika sinnen. Med den vackra pastellfärgade formen, som kan växla i 16 olika färger, blir atmosfären lugn och stämningsfull och lockar till vidare undersökningar och upplevelser. Med en fjärrkontroll kan färgen på ljuskällan regleras till en konstant färg eller till en långsamt varierande färgväxling. Formen har en vattentålighet klassad IP65. Den tål belastning på upp till 80 kg. Ljusbollen är batteridriven och laddas i vanlig kontakt. Med fulladdat batteri kan den lysa i 5-8 timmar beroende på program. Laddning sker via den säkra lågspännings 5V DC-enheten som medföljer. Efter 8 timmars laddning kan det användas varhelst det behövs. Extra strömsladd/adapter till våra lysande former: 116666. Mått: bredd 40 cm. Av PE, ABS.
  975,00 kr
 • Bord Arcus linoleum björk 120x80 cm

  Bord Arcus linoleum björk 120x80 cm

  Arcus är en bordsserie utan ram på bordsskivan vilket skapar mer utrymme för benen. Ytan är belagd med linoleum. Hörnradie på 40 mm. Bordsben i björkplywood med en vinkel utåt och en avsmalande form neråt längs benet.
  Pris från:
  6.378,00 kr
 • Barnstol Helmi 37 med armstöd

  Barnstol Helmi 37 med armstöd

  Färgkoordinerad med vårt övriga sortiment. Stativet är i vitpigmenterad björk och sits och rygg är i tåligt högtryckslaminat. Stolen är även försedd med tysta glidtassar för en lugnare miljö. Sits: B34 D28 cm. Höjd från golv till armstöd 52 cm.
  Pris från:
  1.767,00 kr
 • Golvskärm Enkel H125xB100 exkl tyg

  Golvskärm Enkel H125xB100 exkl tyg

  Art.nr: 132611
  Köp till fötter.
  3.203,00 kr
 • Pall Top björk natur

  Pall Top björk natur

  Stapelbar. Som tillbehör finns fotstöd, ryggstöd och en praktisk transportvagn. ø sits 30 cm.
  Pris från:
  1.223,00 kr
 • Fixa svängd :2, ytter ø 244 cm plywood

  Fixa svängd :2, ytter ø 244 cm plywood

  Önskar ni monteringshjälp från Lekolar, mejla mobler@lekolar.se. Bifoga enkel skiss eller ritning på hur ni tänkt bygga er Fixa-produkt samt WSE nummer som mejlas till er när order är lagd. Stödben, med 2 låsbara hjul, rekommenderas till moduler som ska stå fritt. Det gäller moduler högre än 80 cm, dvs :2, för att eliminera tipprisken. Svängd modul med 35 cm djup som kan användas till att bygga hel cirkel (4 delar) eller som avdelare till rum i rummet. 120x120 cm 2 A4 höjd. Innerradie 839 och ytterradie 1199.
  Pris från:
  15.548,00 kr
 • Ludd småförvaring 2-pack 21x21x15

  Ludd småförvaring 2-pack 21x21x15

  Knock-down med uttagbar botten. 2 handhål i vardera kortsidan. Perfekt måttanpassade till vår Fixa förvaringsserie, Wille skensystem och Flexi kapprumsserie. Kan med fördel användas till alla hyllor och förvaringssystem. 100 % polyesterfilt.
  Pris från:
  91,00 kr
 • Greenscreen med stativ

  Greenscreen med stativ

  Art.nr: 130623
  Pop-up-teknik. Öppna aluminiumfodralet och lyft handtaget till önskad höjd och lås fast.
  3.406,00 kr
 • Kudde 65x40 cm twill

  Kudde 65x40 cm twill

  Färdig kudde med avtagbart fodral i 100 % BCI-bomullstwill. Mått: 65x40 cm. Innerkudde i 100 % polyester. Fodralet är tvättbart i 60 °C. Oeko-Tex.
  Pris från:
  485,00 kr
 • Fixa utklädningsvagn 3:2 D36

  Fixa utklädningsvagn 3:2 D36

  Utklädningsvagn med små förvaringsfack. Färdig modul i 16 mm björkplywood. Färger med HT är med högtryckslaminat. Björk och vitpigmenterad är helt i 18 mm plywood. Detta är den stora av de två vi erbjuder i vår serie Fixa play. Fina små krokar längs insidan och även upptill, upphängning för galge. Hjul med lås kräver montering. 2 hjul är rörliga 2 hjul är fasta, för att klara kraven. Små förvaringsfack nertill i förvaringen. Mått: B88xD36xH89 cm.
  Pris från:
  9.404,00 kr
 • Käpphästar 100 cm, 3 st

  Käpphästar 100 cm, 3 st

  Art.nr: 118942
  Ge dig ut på en spännande ridtur med käpphästarna. Fina detaljer och skaft av trä. Praktiskt hjul under pinnen gör den ännu snabbare att springa med. Längd 100 cm. PVC-fri. Från 18 månader.
  820,00 kr
 • Sagokappor av satin 5 st

  Sagokappor av satin 5 st

  Art.nr: 19009
  PVC-fri.Ej för under 3 år
  895,00 kr
 • Fixa väggstaffli 3:1 H50

  Fixa väggstaffli 3:1 H50

  Staffli med lutande whiteboard. Färdig modul. Smart upphängning med list ingår. Gjord i 16 mm björkplywood. Färger med HT är med högtryckslaminat. Björk och vitpigmenterad är helt i 18 mm plywood. Mått: B88xD22xH50 cm. Djup 4 cm upptill, 18 cm i nederkant.
  Pris från:
  3.781,00 kr
 • Sjöbergs Junior/Senior

  Sjöbergs Junior/Senior

  Art.nr: 34641
  Slöjdbänk i massiv klarlackad björk. Levereras med dubbla stativ, två olika höjder 64 och 86 cm. Det låga stativet monteras om bänken ska användas av mindre barn. När barnet har ”vuxit ur” den låga höjden monteras det höga stativet i stället. Hyvelbänk Junior/Senior är avsedd för förskole- och fritidsverksamhet. Skivan är försedd med dubbla hakhålsrader. Medföljer: 4 bänkhakar. Skivan har måtten L87xH6 cm. Totalmått: L100xB49xH64/86 cm. Bänken är förberedd för förankring i golv.
  3.721,00 kr
 • Bord Maria akustik optimal linoleum björk 160x80 cm

  Bord Maria akustik optimal linoleum björk 160x80 cm

  Akustikbord med underrede i massiv björk. Effektiv ljuddämpning tack vare inbyggd ljudabsorbent i skivan och bordsyta av ljuddämpande linoleum, som är ett Svanenmärkt naturmaterial helt fritt från PVC och ftalater.
  Pris från:
  9.473,00 kr
 • Wille förvaringsvagn liten

  Wille förvaringsvagn liten

  Art.nr: 73191
  35 % rabatt avdragen. Gäller t.o.m. 2023-12-15, ej ytterligare rabatter.
  4.693,00 kr
 • Kroklist Wilma 10 st

  Kroklist Wilma 10 st

  Kroklist med 10 st enkelkrokar. Skruvar för att fästa krokarna på listen medföljer. Listen fästes direkt på väggen. Skruvar för att fästa på vägg medföljer ej. Krok i metall, list i massiv björk. Mått: 180x10 cm.
  Pris från:
  1.844,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.