Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

När Lekolar fick uppdraget att inreda de luftiga och fina lärmiljöerna på Södra skolan var skolans önskan att skapa en positiv arbetsmiljö där alla ska känna sig hemma och där elevernas behov står i centrum.

Återkommande inslag i inredningen är Stol Poly, elevbord 12:38, ljudabsorbent absoform, golvskärm Enkel, Soffa Snake med rygg och elevstol Jessy metall.

Musiksalen anpassas efter olika lektioner och lärsituationer tack vare flexibel inredning med elevbord Flow och stapelbara stolar Zeta.

Skolan har fyra huskroppar som knyts samman av ett inre torg med en stor och inbjudande gradäng. Gradängen utgör en naturlig mötesplats mellan lektionerna men fungerar också vid större samlingar.

På skolans torg finns olika mötesplatser där eleverna kan umgås, arbeta i mindre grupper eller studera på egen hand.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.