Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.

P g a driftstörningar hos vår telefonileverantör har vi problem med telefonmottagningen.

Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende. Välkommen att lägga din order via webbshoppen eller mejla din beställning till kundtjanst@lekolar.se

FILTER

16 Produkter
 • Ansiktsmålning set 300 ansikten

  Ansiktsmålning set 300 ansikten

  Art.nr: 41920
  Set med 8x18 ml ansiktsfärger i gult, vitt, orange, blått, rosa, grönt rött och svart. Vattenbaserade och helt giftfria ansiktsfärger i hög kvalitet. De är dryga, lätta att använda och lätta att tvätta bort med tvål och vatten. Räcker till ca 300 ansikten. Från 3 år.
  620,00 kr
 • Sminkpalett grundfärger

  Sminkpalett grundfärger

  Art.nr: 19119
  Innehåller 12 grundfärger à 3,5 ml och 2 penslar som levereras i ett etui av metall. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  385,00 kr
 • Sminkbox

  Sminkbox

  Art.nr: 19129
  Praktisk förvaringsväska med smink och tillbehör från Eulenspiegel. Innehåller: 24 grundfärger à 3,5 ml, 6 st olika glitterfärger à 6 g, 10 st sminksvampar, effektsvamp och penslar. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  1.655,00 kr
 • Sminkpennor Giotto

  Sminkpennor Giotto

  Art.nr: 48446
  Sminkpennor för ansikte och kroppsmålning. Klassade som kosmetika. Innehåller mycket färgpigment som ger klara färger. Dermatologiskt testade. Passar perfekt till barnkalas eller teaterpjäser. Tvätta bort med tvål och vatten eller lite make up-remover. Färgstift ø 6,25 mm. Från 3 år.
  134,00 kr
 • Sminkpalett nyansfärger

  Sminkpalett nyansfärger

  Art.nr: 19120
  Innehåller 24 grund- och nyansfärger à 3,5 ml och 3 penslar som levereras i ett etui av metall. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  715,00 kr
 • Smink 70 ml lösa dosor

  Smink 70 ml lösa dosor

  70 ml/fp. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  Pris från:
  219,00 kr
 • Penslar sminkset

  Penslar sminkset

  Art.nr: 76108
  4 st/fp. Flat pensel nr 6 för rouge/ögonskugga, nr 10 för rouge, 1 rund pensel för applikationer och 1 skumpensel för ögonskugga.
  104,00 kr
 • Måla roliga ansikten

  Måla roliga ansikten

  Art.nr: 75543
  Här finns förslag till 24 olika ansiktsmålningar! Måla t.ex. tiger, robot, vampyr och fjäril. Tydliga anvisningar steg för steg med bilder gör det lätt att komma igång. Häftad, 32 sidor.
  165,00 kr
 • Sminksvampar

  Sminksvampar

  Art.nr: 19128
  10 st/fp. Runda svampar för smink och rengöring. Tips: dela med sax och använd en halva åt gången.
  86,00 kr
 • Sminkpalett pärlemor

  Sminkpalett pärlemor

  Art.nr: 19121
  Innehåller 6 pärlemorfärger à 3,5 ml och 1 pensel som levereras i ett etui av metall. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  230,00 kr
 • Paket med Glittercreme, 6 st

  Paket med Glittercreme, 6 st

  Art.nr: 19126
  6 st/fp. Ett set med alla 6 färger av glitterkräm a´ 18 ml som ger fina effekter. Innehåller färgerna silver, guld, röd, blå, pärlemor och rosa. Påstrykes med pensel, eller med fingrarna. Torkar fort. Eulenspiegel vattensminkfärg är tillverkad för barn och för professionell användning. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  335,00 kr
 • Giftfri förskola
  Sminkpalett liten

  Sminkpalett liten

  Art.nr: 19131
  Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri
  205,00 kr
 • Blodfärg

  Blodfärg

  Art.nr: 19130
  18 ml/fp. Snabbtorkande teaterblod från Eulenspiegel. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  112,00 kr
 • Sminkpennor

  Sminkpennor

  Art.nr: 19127
  6 st/fp. Sminkpennor med god täckförmåga och mycket färgpigment. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål.
  144,00 kr
 • Make-up-bas

  Make-up-bas

  Art.nr: 19122
  70 ml/fp. En bra bas att använda under sminket. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  155,00 kr
 • Glittercreme

  Glittercreme

  18 ml/fp. Skinande och klar glitterkräm i tub. Påstrykes med pensel eller med fingrarna. Torkar fort. Eulenspiegel vattensminkfärger är tillverkade för både barn och proffs. Allt smink är vattenbaserat, parabenfritt, parfym- och glutenfritt samt uppfyller krav från ECR. Tvättas enkelt av med vatten och tvål. Från 3 år.
  Pris från:
  64,00 kr
 • Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.