Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Skolmöbler & inredning

Skapa collage

Tipsnummer: 2600 Svårighetsgrad: Lätt
Lpfö18 Förskolan ska sträva efter att varje barn: Utvecklar sin förståelse för rum, form, läge och riktning och grundläggande egenskaper hos mängder, antal, ordning och talbegrepp samt för mätning, tid och förändring, Utvecklar sin förmåga att urskilja, uttrycka, undersöka och använda matematiska begrepp och samband mellan begrepp, Utvecklar sin motorik, koordinationsförmåga och kroppsuppfattning samt förståelse för vikten av att värna om sin hälsa och sitt välbefinnande Beskrivning: Skapa collage, antingen tillsammans, som tydliggör olika kategorier av föremål. Ni kan till exempel göra så att ni på ett större papper, ritar en stor kontur på ett föremål som får stå för en speciell kategori, t.ex. en stol, för möbler. Sedan letar ni i tidningar och kataloger och klipper ut bilder på möbler som ni klistrar i konturen. På så sätt påminns barnen om både vad kategorin står för och vad som ingår i den. Prata om det ni klipper ut och klistrar upp. Barnen kan också få göra sina egna kategori-bilder, ett ritpapper med möbler, ett med leksaker, ett med frukt, osv. Eller så kanske de göra en bild för varje färg. Ett collage med bara röda saker, ett med blå, osv. Begrepp: färgord, likhet, skillnad, sortera, klassificera Författare: Eva Johansson
1.270,00 kr

I ett set ingår:

Spännpapper 135 g, A3

Art.nr 47192
250 ark/fp. A3 Spännpapper 135 g. En glättad, en m...
504,00 kr

Pritt Limstift 22 g

Art.nr 26687
12 st/fp. Transparent limstift för papper, kort, f...
418,00 kr

Sax höger

Art.nr 25099
1 st/fp. Högersax med linjerat blad 0-5 cm. Rund s...
29,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.