Fel

Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.


Kodningsexpressen

Kodningsexpressen eller Coding Express är utformad för att hjälpa förskollärare att utveckla barns förståelse för orsak och verkan, samt enkla kodningsbegrepp som sekvensering, looping och villkorssatser. Lektionerna ger barnen träning dels i enkla kodningsfärdigheter såsom problemlösning och datalogiskt tänkande, dels i att använda digitala verktyg för att utveckla idéer. De kommer samtidigt att stärka sina språkkunskaper och den tidiga läs- och skrivförmågan.

De fem färgade actionsklossarna inspirerar till konkret programmering genom att tåget väcks till liv när barnen placerar dem i tågrälsen för att tuta, sätta på och stänga av ljuset, stanna, tanka och ändra riktning. Paketet innehåller spännande övningar i en lärarhandledning, och dessutom en valfri app som kombinerar lek med digitalisering för en större upplevelse.

Lärare och pedagoger kan med hjälp av Kodningsexpressens aktiviteter och lektionsplaneringar lägga grunden för livslångt vetenskapligt lärande.

 

Sortiment LEGO® Education Kodningsexpressen

  • LEGO® Education Kodningsexpressen

    LEGO® Education Kodningsexpressen

    Art.nr: 15258
    234 delar. Ett tågset som ger förståelse för kodning. Innehåller 5 olika kodbrickor som läggs ut i tågrälsen. Tåget utför sedan funktionerna beroende på brickans färg: stanna, ändra riktning, ljus, ljus och tanka. Genom att ladda ner en app. kan du t.ex. byta kommando eller träna matematik. Tillsammans kan barnen utforska, lösa problem och analysera orsak och verkan. Handledning, 6 dubbelsidiga inspirationskort och aktivitetsförslag ingår. Av ABS. 4 st AAA-batterier krävs, ingår ej. Ålder 2-5 år.
    3.502,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.