Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.


Tack för ditt besök på möbelmässan Stockholm Furniture Fair


Den 7-11 februari 2023 deltog Lekolar i världens allra största plattform med skandinavisk design - möbelmässan Stockholm Furniture Fair i Älvsjö. Vi var på plats i vår färgglada monter A14:10.

Vårt tema för året var Color Me Happy med fokus på hur färgval och materialval kan påverka lärmiljön. Med ett färgkoncept som detta skapas nya spännande möjligheter till sammanhängande inredningslösningar på skolans alla ytor. Våra erfarna inredningsarkitekter fanns på plats och du som besökare kunde höra hur de tänker när de skapar framtidens varierade och inkluderande lärmiljöer.

 

Headerbild_monter2023_1200x500_2.jpg

Vi presenterade även flera spännande produktnyheter i montern. En av dem var elevstolen Mody. En stol med cirkulär design där alla material är enkelt separerbara. Stolen ger eleven ett bekvämt och varierat sittande i fyra olika riktningar. Mody är designad av syskonduon Jennie Edfast (arkitekt SAR/MSA) och Johan Lindstén (möbeldesigner). Ett samarbete vi är lite extra stolta över! Andra härliga nyheter är våra variationsrika elevbord Divis och Altudo.

Produkterna som visades i montern har även genomgått vår C-key klassificering som tydligt visar vilka cirkulära kriterier som produkterna lever upp till. Tack vare denna hållbarhetssymbol kan vi bli ännu mer hållbara och transparenta. Våra hållbarhetsexperter Pierre och Frida fanns på plats på mässan för att berätta mer.

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare? Boka gärna ett möte med någon av dem här. Och glöm inte att följa oss i sociala medier för att hålla dig uppdaterad om det senaste. 

Tack för ditt besök!

 

Utforska produkterna som fanns i vår monter

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.