Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.


Möt oss på möbelmässan Stockholm Furniture Fair


Den 7-11 februari 2023 är det dags för världens allra största plattform med skandinavisk design - möbelmässan Stockholm Furniture Fair i Älvsjö. Lekolar kommer vara på plats i monter A14:10.

Vårt tema för året är Color Me Happy med fokus på hur färgval och materialval kan påverka lärmiljön. Med ett färgkoncept som detta skapas nya spännande möjligheter till sammanhängande inredningslösningar på skolans alla ytor. Kom gärna förbi och prata med våra erfarna inredningsarkitekter för att höra hur de tänker när de skapar framtidens varierade och inkluderande lärmiljöer.

 

Headerbild_monter2023_1200x500_2.jpg

Vi kommer även att presentera flera spännande produktnyheter i montern. En av dem är elevstolen Mody, med cirkulär design där alla material är enkelt separerbara. Stolen ger eleven ett bekvämt och varierat sittande i fyra olika riktningar. Mody är designad av syskonduon Jennie Edfast (arkitekt SAR/MSA) och Johan Lindstén (möbeldesigner). Ett samarbete vi är lite extra stolta över! Andra härliga nyheter är våra variationsrika elevbord Divis och Altudo.

Produkterna som kommer att visas i montern har även genomgått vår C-key klassificering som tydligt visar vilka cirkulära kriterier som produkterna lever upp till. Tack vare denna hållbarhetssymbol kan vi bli ännu mer hållbara och transparenta. Våra hållbarhetsexperter på plats berättar gärna mer.

Vill du boka ett möte med någon av våra säljare på mässan? Kontakta din säljare här. Och glöm inte att följa oss i sociala medier för att hålla dig uppdaterad om det senaste. 

Hoppas vi ses!

 

Utforska produkterna i vår monter

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.