Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Utbilda dig med Hands-On Science

Tack vare Lekolars samarbete med Hands-On Science kan vi nu erbjuda flera inspirerande och bildande hands-on workshops, webbinarier och utbildningar för skola, förskola, fritidshem och kommun.

Vi erbjuder workshops och webbinarier där vi inspirerar och utbildar dig som pedagog i programmering, digitala verktyg och kreativt skapande med tekniskt och naturvetenskapligt fokus. Vårt mål är att visa hur du på ett praktiskt sätt kan använda digitala verktyg i skola och förskola. Samt hur du kan skapa kreativa, sensoriska lärmiljöer som du kan tillämpa och bygga på din förskola. Vi skräddarsyr gärna en workshop för hela din enhet - såväl mindre som större grupper, arbetslag, skola, förskola och kommun - på plats eller digitalt!

Säg hej till våra pedagoger Sofia och Richard

Mer om Hands-On Science

Viljan att utveckla bra undervisningsverktyg har alltid varit drivkraften i Hands-On Sciences företagande. Hands-On Science har skapat ett läromedelsföretag med hög trovärdighet som är verksamt inom de naturvetenskapliga ämnena, matematik, teknik och programmering.

Läs mer om Hands-On Science här.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.