Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Omlekolar_1200x500.jpg

Lekolar utvecklar lärmiljöer för skola, förskola och fritidshem 

”Vi vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärmiljöer för barn och ungdomar.” Så sammanfattar vi på Lekolar vårt erbjudande till dig som arbetar inom skola och förskola.

Med mer än 20 000 produkter är Lekolars sortiment marknadens bredaste. Varje produkt är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav du har rätt att ställa.

Våra löften till dig

•  Våra produkter ska hjälpa till att utveckla en positiv och lärande verksamhet.
•  Vi sätter barn och ungdomar i centrum när vi utvecklar vårt sortiment.
•  Förståelsen för lärarens vardagssituation är viktig för oss – därför har vi pedagogiskt utbildad personal inom flera områden.
•  Vi har ett av marknadens allra största sortiment.
•  Vi utgår alltid från skolans och förskolans värld när vi utvecklar vårt sortiment.
•  Vi har mängder av ledande och välkända kvalitetsmärken för barn och ungdomar.
•  Vi är miljö- och kvalitetscertifierade.

 

Fakta om Lekolar

Många känner oss sedan gammalt genom BRIO Lek & Lär. 2004 köpte Lekolar AB det bolagiserade affärsområdet BRIO Educational med den uttalade ambitionen att utveckla verksamheten. Lekolar ägdes då av en fond inom Procuritas. Som svar på de krav kommunerna ställer på inköp har vår verksamhet ökat kraftigt. I dag är vi marknadsledare i hela Norden på pedagogiska hjälpmedel, leksaker, inredning och förbrukningsartiklar till skolor och förskolor. I gruppen ingår numera danska Rabo, finska Printel samt Sundo skolmöbler. Vi finns i Norge, Danmark, Finland och Sverige. Vi har 300 medarbetare och omsätter cirka 1 miljard kronor.

2006 ändrades namnet från Lek och Lär till Lekolar.
Sedan februari 2017 ägs Lekolar av Nalka.

 

Kort om våra ägare Nalka

Nalka investerar i små och medelstora nordiska bolag. Genom engagemang och samarbete utvecklar Nalka självständiga, konkurrenskraftiga och långsiktigt lönsamma företag. Innehavshorisonten är långsiktig utan begränsningar i tiden. Nalka ägs av Interogo Holding.

Kontaktperson för Nalka är Johan Hesser, tel nr: +46 (0)8 551 176 80, info@nalka.com

Kort om Lekolar Danmark A/S

I Danmark är vi marknadsledande leverantör av pedagogiskt hjälpmedel, möbler, leksaker och förbrukningsartiklar till skolor och förskolor. 

Kort om Finland och Lekolar

I Finland heter vårt bolag Lekolar-Printel OY. Lekolar är marknadsledande leverantör till de finska skolorna och har ett sortiment som täcker in hela skolans behov. Vi är också en betydande leverantör till de finska förskolorna.

Kort om vår verksamhet i Norge

I Norge finns vi sedan länge genom Lekolar AS som är marknadsledande leverantör av pedagogiska hjälpmedel, möbler, lek och förbrukning till de norska förskolorna. Vi har genom att representera det finska märket Lappset en betydande verksamhet som leverantör av utelekplatser.

Sedan februari 2007 äger Lekolar också Haaland och Hamre AS som är ledande leverantör av möbler till de norska skolorna.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.