Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Omlekolar_1200x500_2023.jpg

Lekolar utvecklar lärmiljöer för skola, förskola och fritidshem

”Vi vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärmiljöer för barn och ungdomar.” 

Vi vågar påstå att vårt sortiment för lek och lärande är marknadens bästa. Över 20 000 produkter – skapade med pedagogiska insikter och läroplanerna som grund. Alla testade för att motsvara, och ofta överträffa, lagkraven för säkerhet och miljömässig hållbarhet. Lekolars produktutveckling sker i nära samarbete med skola och förskola. Att noggrant följa forskningen inom bl.a pedagogik, ergonomi och lärmiljö är en självklarhet. På Lekolar finns en stark bildningstradition; här arbetar allt från inredningsarkitekter och pedagogiska experter till erfarna pedagoger. Allt för att vara bästa möjliga partner till våra kunder.

Fakta om Lekolar

Många känner oss sedan gammalt genom BRIO Lek & Lär. 2004 köpte Lekolar AB det bolagiserade affärsområdet BRIO Educational med den uttalade ambitionen att utveckla verksamheten. Lekolar ägdes då av en fond inom Procuritas. Som svar på de krav kommunerna ställer på inköp har vår verksamhet ökat kraftigt. I dag är vi marknadsledare i hela Norden på pedagogiska hjälpmedel, leksaker, inredning och förbrukningsartiklar till skolor och förskolor. I gruppen ingår numera danska Rabo, finska Printel, Sundo skolmöbler, Panduro och Playbox. Vi finns i Norge, Danmark, Finland och Sverige. Vi har mer än 300 medarbetare och omsätter cirka 1 miljard kronor. 2006 ändrades namnet från Lek och Lär till Lekolar. Sedan februari 2017 ägs Lekolar av Nalka.

Kort om våra ägare Nalka
Nalka investerar i små och medelstora nordiska bolag. Genom engagemang och samarbete utvecklar Nalka självständiga, konkurrenskraftiga och långsiktigt lönsamma företag. Innehavshorisonten är långsiktig utan begränsningar i tiden. Nalka ägs av Interogo Holding. Kontaktperson för Nalka är Johan Hesser, tel nr: +46 (0)8 551 176 80, info@nalka.com

Kort om Lekolar Danmark A/S
I Danmark är vi marknadsledande leverantör av pedagogiskt hjälpmedel, möbler, leksaker och förbrukningsartiklar till skolor och förskolor. 

Kort om Finland och Lekolar
I Finland heter vårt bolag Lekolar-Printel OY. Lekolar är marknadsledande leverantör till de finska skolorna och har ett sortiment som täcker in hela skolans behov. Vi är också en betydande leverantör till de finska förskolorna.

Kort om vår verksamhet i Norge
I Norge finns vi sedan länge genom Lekolar AS som är marknadsledande leverantör av pedagogiska hjälpmedel, möbler, lek och förbrukning till de norska förskolorna. Vi har genom att representera det finska märket Lappset en betydande verksamhet som leverantör av utelekplatser. Sedan februari 2007 äger Lekolar också Haaland och Hamre AS som är ledande leverantör av möbler till de norska skolorna.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.