Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Mission & Affärsidé
Vi vill få varje unge att blomma!

Vi har två starka övertygelser som dagligen driver oss:

•  Man lär sig mer i en miljö man trivs i.
•  Man lär sig snabbare om man har roligt.

Vår affärsidé

Verktyget för att väcka lusten att lära och få varje unge att blomma är vår affärsidé:

”Vi skapar värde för skolor och förskolor i Norden genom att på ett effektivt och prisvärt sätt tillhandahålla de produkter, verktyg och inredningar de behöver för att kunna driva och förbättra sina lärande miljöer.”

En passionerad projektpartner

För oss är det viktigt att tänka in den pedagogiska dimensionen redan från början. Därför vill vi bli din projektpartner från planeringsfasen hela vägen via byggfasen till dess att begeistrade barn väller in genom dörrarna och ropar WOW!

Med din hjälp vill vi nu ta ett ännu större ansvar. Skulle du vilja vara med och ta fram lösningar och produkter som gör skillnad för både barns och pedagogers vardag? Vi har både viljan och kraften att kunna utveckla dina innovativa idéer.

 

Vi lär oss mer i en miljö vi trivs i

Hur vi planerar dagens skolor och förskolor formar morgondagens barn och ungdomar. Ja, faktiskt hela vår gemensamma framtid. Det är en fantastisk utmaning och ett stort ansvar. Det är därför vi vänder oss till dig. Vi på Lekolar vill att alla barn ska får möjlighet att blomma.

Vi har två övertygelser som driver oss: att vi lär oss mer i en miljö vi trivs i och att vi lär oss snabbare om vi har roligt. För att väcka lusten att lära erbjuder vi produkter och helhetslösningar som ger skolor och förskolor de bästa förutsättningarna att driva och utveckla sina verksamheter.

 

Tillsammans gör vi skillnad

Med din kompetens och våra erfarenheter inom skola och förskola kan vi skapa miljöer där varje barn får möjlighet att blomma. Genom nära 50 års ständiga kontakter med skolor och förskolor har vi skaffat oss en bred förståelse för de vardagliga behov som både barn och pedagoger ger uttryck för. Det gäller allt från hur man skapar behagliga ljudmiljöer och var man bäst torkar blöta vantar till hur man möter de pedagogiska målen i läroplanerna.

När vi utvecklar vårt sortiment tittar vi därför inte bara på produkten som sådan, utan i vilket sammanhang den ska finnas och användas. På så sätt utvecklar vi helhetslösningar som du kan använda dig av för att lösa olika behov, stora som små.

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.