Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Reuse webbshop LekolarHandla nytt i andra hand genom RE:USE

Sedan 2023 kan du som kund handla möbler som till stor del annars hade kasserats via vår webbshop RE:USE. Här finns möbler för förskolan, skolan, fritidsverksamheten och annan typ av offentlig miljö. Webbshopen uppdateras hela tiden med nya förskolemöbler och skolmöbler som kan levereras snabbt då de finns på lager. Produkterna du köper kommer tillbaka till oss efter att exempelvis ha varit utlånade, blivit transportskadade eller efter felbeställningar. Detta projekt är en naturlig konsekvens av vårt viktiga cirkulära hållbarhetsperspektiv och något vi är stolta över att kunna erbjuda.

Har du några frågor om produkterna i butiken eller några andra funderingar? Välkommen att mejla oss på outlet@lekolar.com.

Nisse arbetar på Reusen
Vår goa kollega Nisse stoltserar med våra återbruksmöbler som finns stationerade på möbellagret i Osby.

 

Läs mer om vårt cirkularitetsarbete här:

 

Hos oss på Lekolar kan du beställa ergonomiska möbler och kvalitativ inredning till lärmiljöerna på din skola, förskola eller fritidsverksamhet. Vi har skolmöbler och förskolemöbler till verksamhetens alla rum. Välj om du vill beställa helt nya möbler eller om du vill tänka och handla cirkulärt genom RE:USE. Oavsett om du vill handla nytt eller använt så hittar du allt från elevstolar till elevbord, förvaring, mattor, lekmöbler och barnstolar hos oss. 

Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.