Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar på vår webbplattform.

Just nu är det problem att ringa in till vår kundtjänst, vänligen skicka ett mejl till kundtjanst@lekolar.se så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Set av affischer 50x70 cm

Art.nr: 55040
Köp alla 4 affischerna till paketpris.
Ditt pris:
519,00 kr

Finns i lager

Fakta

 • Titel: Set av affischer 50x70 cm

Andra köpte också

 • Affisch insekter och skadedjur

  Affisch insekter och skadedjur

  Art.nr: 53340
  Visar 55 av de vanligaste insekter och sniglar som kan klassas som skadedjur i Europa. Storleken på djuren står angiven. Mått: 70x100 cm. Flerspråkig.
  265,00 kr
 • Affisch djur

  Affisch djur

  Art.nr: 55048
  Mått: 50x70 cm. Med svenska djur.
  163,00 kr
 • Affisch insekt

  Affisch insekt

  Art.nr: 55049
  Med svenska insekter.
  163,00 kr
 • Affisch vilda djur

  Affisch vilda djur

  Art.nr: 53576
  Visar 32 av de vanligaste vilda djuren i Europa. Storleken är angiven. Mått: 70x100 cm. Flerspråkig.
  265,00 kr
 • Memory Småkryp

  Memory Småkryp

  Art.nr: 75049
  Ett memoryspel där du parar ihop småkryp och även kan träna läsning. Tecknat av Ingvar Björk. Spelet innehåller 56 kort. PVC-fri. Från 4 år.
  267,00 kr
 • Liknande produkter

  • Utomhustavla: Insekter och smådjur

   Utomhustavla: Insekter och smådjur

   Denna utomhustavla har motiv som visar 20 fotografiska bilder på insekter och smådjur som finns i den svenska naturen. På tavlan finns också fakta som djurets namn, antal ben, var den lever och vad den lever av. Skapa lustfyllda aktiviteter där barnen med hjälp av tavlorna ska hitta motsvarande djur och träna på att benämna dem korrekt. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som den gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
   Pris från:
   4.812,00 kr
  • Röntgenbilder på insekter

   Röntgenbilder på insekter

   Art.nr: 58272
   Med denna uppsättning av röntgenbilder och bildkort kan barnen lära sig olika delar av en insekt, t.ex. huvud, mellankropp och bakkropp. Rikta korten mot ett fönster eller ljusbord så ser man rakt igenom insekterna. Innehåller 36 bildkort och 36 röntgenbilder. PVC-fri. Från ca 4 år.
   642,00 kr
  • Utomhustavla: Matematik

   Utomhustavla: Matematik

   I vår utemiljö finns mycket räkna och denna tavla hjälper till med att synliggöra matematiken utomhus. Skapa olika lustfyllda aktiviteter och träna siffror, antal, former och matematiska begrepp. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Genom att använda sig av naturen och dess material väcks barnens nyfikenhet om sin närmiljö. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
   Pris från:
   4.812,00 kr
  • Utomhustavla: Blommor på ängen och i skogen

   Utomhustavla: Blommor på ängen och i skogen

   Denna utomhustavla har motiv som visar 19 bilder på blommor som växer i den svenska naturen. På tavlan finns också fakta som blommans namn, både på svenska och latin, samt när den blommar. Barnen kan med hjälp av sina sinnen lukta på blommorna och med hjälp av tavlorna försöka hitta motsvarande blommor och träna på att benämna dem korrekt. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer attraktiv. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
   Pris från:
   4.812,00 kr
  • Utomhustavla: Svampar

   Utomhustavla: Svampar

   Denna utomhustavla har motiv som visar 20 bilder på svampar som växer i den svenska naturen. På tavlan finns också fakta som svampens ätlighet samt hattens storlek. Att finna platser i utomhusmiljön där det sker ett växelspel mellan teori och praktik skapar goda förutsättningar för lärande. Tavlan passar bra att hänga på väggar, staket, i uteklassrum och lockar till lärande samtidigt som det gör gården mer inbjudande. Tavlan är mycket robust och grafiken är tryckt på en UV-beständig 3 mm tjock aluminiumplatta. Levereras med förborrade hål för en enkel montering.
   Pris från:
   4.812,00 kr
  Glömt lösenord?

  Vill du bli kund hos oss?

  Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

  Registrera mig

  Återställ lösenord

  Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.