Ett oväntat fel har uppstått. Var god försök senare.

Bekräfta

Är du säker på att du vill radera?
Är du säker på att du vill radera?
Bästa kund, vid beställning under 200:- tillkommer en extra hanteringsavgift på 79:-

Välj JA för att gå vidare med din beställning. Välj NEJ gå tillbaka och komplettera din beställning eller för att spara ordern till senare tillfälle.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Viktig information

På grund av systemuppdateringar kan det idag förekomma problem med att se vissa produkter på vår webbshop. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta kundtjanst@lekolar.se för frågor och beställningar.

Pedagogiska tips & pyssel

Pedagogiska tips & pyssel

Skapa med is

Tipsnummer: 3012 Svårighetsgrad: Lätt
Fyll vatten i djupa tallrikar och skålar av plast i olika storlekar. Ställ dem i frysen över natten. (För klarare is, använd kokt vatten som svalnat.) Lossa isklumparna med varmt vatten och placera dem på en bricka eller plåt med höga kanter, gärna utomhus i solen. Börja med att hälla lite hushållssalt på isen. Vänta och se hur saltet först bildar raviner längs kanterna. Salta lite mer på olika ställen så det bildas håligheter och tunnlar i isen. Det krävs lite tid och tålamod. Droppa sedan flytande akvarellfärg blandat med vatten (om ni är utomhus i kallt väder använd varmt vatten) i tunnlarna och på ytan för att få fram effekten. Låt barnen ta bilder och gör en utställning. Mejla oss gärna bilder på hur det gick! GÖR INTE OM VÅRA MISSTAG! Lagom med salt och lagom med färg, är bra tips. Annars kan det lätt bli en färgglad sörja av alltihop. Håll koll så att smältvattnet inte rinner över kanten. Det blir mycket färg och vatten som kan behöva tömmas av eller svampas bort.
Detta set räcker till 30 barn
695,00 kr

I ett set ingår:

Flytande akvarellfärger

Art.nr 76334
10x30 ml/fp. En vattenbaserad transparent och myck...
587,00 kr

Provrör

Art.nr 53451
Enkla provrör av duranglas.
108,00 kr
Glömt lösenord?

Vill du bli kund hos oss?

Du behöver ha ett kundnummer eller organisationsnummer för att handla hos oss.

Registrera mig

Återställ lösenord

Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.